Lacoste Eyewear, sportief en modern

De nieuwe collectie van Lacoste Eyewear is een evenwichtige combinatie van een sportief karakter, hedendaagse trends en een herinterpretatie van vintage-modellen door middel van moderne en elegante materialen, bewerking en details. De iconische motieven van het merk hebben 3D-effecten en zijn vervaardigd in exclusieve kleuren die innovatief en functioneel design combineren met het verlangen naar stijl van de “modern player”.

L849S

Premium elegantie voor dit ronde silhouet van acetaat in combinatie met de neusbrug van metaal met de speelse touch van buisvormige brilveren die het color-block tussen de kunststof tinten en de felle accenten verrijken. Dit damesmodel wordt nader geaccentueerd door het C-vormige metalen detail dat het glamoureuze karakter van de strakke en veelzijdige belijning benadrukt.

Verkrijgbaar in de tinten Havana, Blonde Havana, Black en Cylamen Havana.

L187S

Een zonnebril voor heren die de navigator-stijl transformeert met een hypermodern en klein montuur. Dit model wordt gekenmerkt door het 3D-effect van het iconische Petit Piqué-motief dat vervaardigd is door middel van een innovatieve 3D-print dat het texture-effect op het metaal reproduceert. Het in reliëf aangebrachte krokodil-logo is een opvallend detail op beide veren en wordt gecombineerd met de grafische lichtheid van de dubbele, retro-geïnspireerde neusbrug.

Verkrijgbaar in de tinten Black Matte, Blue Matte, Green Matte en Red Matte.

L185S

De pilotenvorm zorgt voor een nieuwe combinatie tussen de metalen voorkant en de kunststof brilveren met rubber-effect, die beiden verfraaid zijn met een de in reliëf aangebrachte krokodil. Een combinatie van het authentieke karakter van het merk, herinnert dit model aan de iconische Polo L.12.12 en het op de veren aangebrachte Petit Piqué-motief onthult een 3D-effect. Een accessoire wordt de “new Lacoste basic”.

Basic en tegelijkertijd trendy is dit montuur verkrijgbaar in vier varianten die gebaseerd zijn op de klassieke kleuren van de polo: Matt Blue, Matt Green, Matt Red en Matt Black.

L850S

Deze zonnebril van acetaat geeft een knipoog naar de cat-eye vorm. De dynamisch en moderne, vintage-geïnspireerde belijning is verfraaid met een color-block-spel dat Havana-effecten en volle kleuren afwisselt, waarbij als detail de iconische krokodil in reliëf op de veren gegraveerd is.

Verkrijgbaar in de tinten Black, Havana, Sage en Cyclamen.

L2788

Deze correctiebril voor heren heeft een montuur van acetaat dat gekenmerkt wordt door een strakke en moderne belijning. Het Petit Piqué-motief is vernieuwd dankzij een nieuwe 3D-printing technologie die de metalen brilveren een texture-effect verschaft. Het innovatieve en tegelijkertijd easy-to-wear ontwerp wordt geaccentueerd door het iconische krokodil-detail dat in reliëf op de veren aangebracht is.

Verkrijgbaar in de tinten Striped Red, Petrol, Havana en Black.

L2790

Premium-style voor dit cat-eye montuur van acetaat dat benadrukt wordt door de buisvormige veren in combinatie met de verfijnde color-block tussen kleuren van het kunststof en de felle accenten. Dit model met een vrouwelijke en veelzijdige belijning wordt verfraaid door het gouden metalen detail in de vorm van een C, waardoor een strakke en tegelijkertijd glamoureuze look ontstaat.

Verkrijgbaar in de tinten Black, Havana, Azure Havana en Cyclamen.

Meer informatie

www.marchon.com