Kom op kop met strivr, exhale en xpulsor van Adidas Sport eyewear

Adidas Sport eyewear stelt de wire-SPX®-serie voor, die met zijn gedurfde, strakke stijl doet denken aan de moderne architectuur waar jij in de stad regelmatig langs loopt. De strivr, exhale en xpulsor zijn zo licht mogelijk gehouden en bieden een erg breed gezichtsveld, waardoor joggen aangenamer wordt dan ooit.

Kuilen ontwijken, drie traptreden tegelijkertijd nemen en veilig door drukke straten manoeuvreren is voortaan kinderspel. De halve monturen van de uniseksmodellen, gemaakt van het gepatenteerde, uitermate flexibele en anti-allergene SPX®-materiaal van adidas Sport eyewear, geven je namelijk een onbelemmerd zicht op de grond en de weg voor je.
Zie alles haarscherp, op elk moment – met dank aan de LST™-brilglazen, die de contrasten versterken en lichtschommelingen compenseren. In en uit steegjes laveren of onder de bomen door duiken in het park? Geen probleem met deze topglazen. En er zijn nog opties: gepolariseerde en spiegelglazen, opvallende, violette spiegelfilters, maar ook glazen op sterkte met een opzetstuk of gewoon rechtstreeks in het montuur.

Geniet van het ultieme draagcomfort dankzij de extralichte monturen van slechts 19,5 gram (strivr en exhale) of 20,5 gram (xpulsor) en de luchtdoorlatende open slapen met antislipbinnenkant. Zo blijft de bril altijd goed op zijn plaats zitten.

Meer informatie

www.silhouette.com