Kilsgaard; waar het draait om passie en persoonlijkheid

Kilsgaard Eyewear is een Deens brillenmerk met een internationaal perspectief. De monturen zijn een modern en urban eerbetoon aan Deense designklassiekers, gemaakt met passie voor eenvoud en elegantie.

Bij Kilsgaard Eyewear volgen ze trends en dogma’s niet om hip of modieus te zijn. Ze blijven trouw aan een eenvoudig elegant ontwerp dat nooit uit de mode raakt. Hun nieuwste collectie heeft dezelfde visie en bestaat uit een mooie bril die de persoonlijke stijl van de drager niet creëren maar juist zal verbeteren.

“Designer brillen maken gaat over passie, persoonlijkheid en stijl. We zijn bijzonder trots op de fijne detaillering en expressieve kleur van de nieuwste collectie. Het bouwt voort op onze passie voor het creëren van duurzame producten”, zegt Charlotte Ellegaard, hoofd Marketing bij Kilsgaard Eyewear.

De Kilsgaard stijlen 2017

De nieuwe stijlen zijn minimalistisch en clean, doch uniek en elegant. De vormen variëren van tijdloos, klassiek mannelijk tot vrouwelijk vintage.

Conrad, Goud

Conrad is een titanium frame dat is geïnspireerd op de iconische frame-vormen van de jaren 1920 en 1930. Het model is gevormd met verwijzing naar fantastische Deense meubeldesigntradities, vereenvoudigd tot een rigoureuze en moderne look, zonder overbodige details – gewoon zo elegant en verfijnd.

Model 96, zwart

Model 96 is een aluminium frame met een delicate, matte afwerking die het design minimalistisch en cool maakt. De nauwkeurigheid van het aluminium bepaalt de vormen en creëert een stijlvol en verfijnd vrouwelijk silhouet.

Meer informatie

Voor meer informatie, kijk op www.designeyeweargroup.com.