Kaleos Eyehunters’ Chromatics; de kracht en schoonheid van zonsondergangen en zomerse zonsopgangen

De aarde is een bolvormig hemellichaam. Elk punt van het oppervlak passeert dagelijks van licht naar donker, van dag naar nacht en omgekeerd. Een constante transformatie komt voort uit een ononderbroken dans van de zon met planeet aarde. Tijdens deze eeuwige dans brandt de lucht met levendige tinten van rood, oranje, magenta en blauw. Dit fenomeen wordt ‘schemering’ genoemd en wordt systematisch over de hele wereld herhaald.

De nieuwe collectie ‘Chromatics’ van Kaleos Eyehunters maakt gebruik van de kracht en schoonheid van zonsondergangen en zomerse zonsopgangen. De collectie vervoert ons door de vochtigheid van het Amazone-oerwoud, naar Venetiaanse jaloezieën die op een kier staan ​​tijdens lange mediterrane siësta’s, de Afrikaanse savanne, late namiddagen op het strand en verzengende woestijntemperaturen of de neonlichten van de nacht.

Kaleos Eyehunters presenteert een collectie van vijftien zonnebrillen en optische ontwerpen in zeer verzadigde kleuren. Het creatieve team heeft gewerkt aan een lichtgewicht collectie, waarin het glas de vorm definieert. Dunne tempels, gekleurd acetaat, gedegradeerde lenzen en afgeronde vormen staan ​​ook centraal in deze collectie. Al deze elementen draaien terug naar het DNA en de ware geest van Kaleos Eyehunters.

Meer informatie

www.kaleoseyehunters.com