Iconische en vrouwelijke sterren als inspiratiebron voor Max Mara eyewear

Max Mara lanceert haar Spring/Summer 2017 eyewear collectie. Met de meest iconische vrouwelijke sterren ooit als inspiratiebron, laten de zonnebrillen en optische monturen een fraai beeld zien vol schitterende materiaalmixen, uiterst ervaren vakmanschap  en feminiene geometrie.

Het Prisma detail – het signatuur element en leitmotif van de Max Mara eyewear collecties – wordt nu geherinterpreteerd als een sprankelend juweel dat de pootjes als het ware adoreert. Geïnspireerd op de versmelting tussen ronde en vierkante vormen, reflecteert het “PRISM” detail de harmonieuze balans tussen de verschillende kanten van de Max Mara vrouw: vrouwelijkheid, concreetheid, esthetiek en functionaliteit, instinct en rationaliteit.

MM Grace & MM 1301

Geïnspireerd op het 1980’s fashion en muziek icoon Grace Jones – die met haar muziek, elegantie en haar decadente stijl, de zeitgeist van haar era op perfecte wijze wist te vertolken – deze nieuwe brillen hebben dan ook een ultra-femienine cat-eye vorm. Het hoge reliëf aan de voorzijde vormt een eerbetoon aan de meest populaire stijlen uit de 80’s. Het prisma detail in metaal geeft de anders zo cleane belijningen, een verfrissend nieuwe touch.

Kleurenpalet zonnebrillen: zwart met grijze lenzen, blond havana met groene lenzen, havana met blauw en blauwe lenzen, ivoor havana met burgundy en grijze lenzen.

Het optische montuur is er in: zwart, havana bruin met zwart en havana met rood.

MM Eileen

Deze nieuwe acetaat met metalen zonnebrillen ontlenen hun inspiratie aan de ronde belijningen van de zo significante tafelontwerpen van de Ierse designer Eileen Gray. Het perfecte ronde front en de slanke metalen details stralen hetzelfde sophisticated gevoel uit als de gevierde chroom tafels.

Verkrijgbaar in een vijftal kleurstellingen: zwart met roze/gouden details en blauwe lenzen, havana met roze/gouden details  en grijze lenzen, ivoor beige met licht gouden details en grijze lenzen, groen met licht gouden details en groene lenzen, plum met licht gouden details en plum lenzen.

MM Prism V

Een trendy oversized ovalen montuur, waarbij het metalen prisma detail duidelijk zichtbaar is op de pootjes. Verkrijgbaar in: zwart met blauwe lenzen, havana met grijze lenzen, blauw met bruine lenzen en ivoor met grijze lenzen.

MM 1299

Iconisch en tijdloos. Dit nieuwe optische acetaat montuur heeft een cat-eye silhouet dat voor pure vrouwelijkheid staat. Verkrijgbaar in: zwart, blauw, havana-zwart, ivoor en havana-plum.

Meer informatie

www.safilogroup.com

nl.maxmara.com