Het zit ‘m in de materialen

Elke stap die neubau Eyewear neemt, moet er één zijn die hen dichter bij hun doel brengt: brillen maken die niet alleen voldoen aan alle esthetische en praktische eisen, maar ook aan alle milieunormen. Van strenge arbeidsnormen tot innovatieve productiemethodes: ze hebben al heel wat bereikt. Maar toch willen zij meer. neubau Eyewear kijkt vooruit naar de toekomst, met alle kleine en grote mijlpalen die zij nog zullen halen.

Milieuvriendelijk met naturalPX

naturalPX is een geavanceerd, milieuvriendelijk polymeer dat neubau Eyewear vanaf april 2017 gebruikt bij de productie van de monturen. Het bestaat uit plantaardige en hernieuwbare grondstoffen: 65% van de naturalPX wordt namelijk gemaakt met olie uit de zaden van de wonderboom.

 

Goed kijken en goed doen

Wat wordt er bedoeld met SEE&DO GOOD? neubau Eyewear wil het milieu met respect behandelen. Daarom zijn zij steeds op zoek naar nieuwe manieren om milieubewuste oplossingen te integreren in de wereld van neubau Eyewear.

Kort gezegd: SEE&DO GOOD staat voor de inspanningen om het milieu te respecteren en er tegelijk goed uit te zien. (Milieu)bewuste consumptie en vooruitstrevende productie zijn de belangrijkste punten. Het begint bij het materiaal van de monturen, maar omvat ook het materiaal van de brillendozen, poetsdoekjes en POS-materiaal van neaubau Eyewear.

Alsook steunen ze sociale projecten ten voordele van de natuur in stedelijke omgevingen.

 

Natuurlijke schoonheden – Drie nieuwe modellen

Bob, Valerie en Dani zijn de eersten: met deze drie nieuwe modellen introduceert neubau Eyewear het innovatieve materiaal naturalPX in zijn collectie. Deze nieuwelingen bij het merk variëren van scherp afgelijnde tot zachtere modellen. Het zijn moderne interpretaties van klassieke ontwerpen en zetten resoluut in op een perfecte pasvorm.

Bob is bijvoorbeeld de pionier voor mannen, met een sterke bovenrand en vloeiende rondingen die de vorm van het gezicht perfect tot uiting laten komen.

Bob

 

Wie op zoek is naar vrouwelijkheid met een gewaagde urban toets, is bij Valerie aan het juiste adres. Dit model golft subtiel omhoog en heeft in het oog springende accenten in twee kleuren in het montuur.


Valerie

 

Dani is het montuur dat bij iedereen past, zowel mannen als vrouwen. Het contrast tussen haar ronde vorm en scherpe neusbrug geeft Dani dat onweerstaanbare ietsje meer.


Dani

 

Meer informatie

www.neubau-eyewear.com