Het geheim van een jonge, energieke uitstraling is de juiste bril

Uitzonderlijk draagcomfort betekent minder stress. Minder stress betekent vaker glimlachen. Voeg daar een stijlvol montuur aan toe en je hebt de succesformule voor een jonge uitstraling.

Dat is de filosofie achter CHARMANT Perfect Comfort 2017, een collectie van 6 nieuwe, wetenschappelijk ontwikkelde en ergonomisch ontworpen monturen.

De gemakkelijk te verstellen monturen van titanium met comfortabele, lichtgebogen veren hebben een ingebouwde geheugenfunctie. Dit betekent dat het materiaal licht en flexibel is, maar tegelijkertijd stevig zal blijven zitten op het gezicht van de drager. De oortips hebben een breed contact met de oren voor een stevige, maar toch comfortabele pasvorm. De innovatieve neuspads passen zich aan de individuele vorm van de neus aan, zodat de druk gelijkmatig verdeeld wordt en hoofdpijn verleden tijd is, zelfs wanneer de bril de hele dag wordt gedragen.

Mannen zullen dol zijn op het vederlichte comfort en de jonge uitstraling van deze nieuwe monturen.

CH12311 voor mannen:
Je straalt zelfvertrouwen uit met deze gedurfde, trendy bril uit de CHARMANT Perfect Comfort-collectie. Door de lichtgebogen veren, innovatieve neuspads en brede oortips zul je niet eens merken dat je de bril draagt. Verkrijgbaar in zwart, grijs, bruin en zeeblauw. Het speciale, door CHARMANT ontworpen epoxy-kleuraccent op de voorkant van het zwarte model is een extra opvallend detail.

CH12312 Modern chic:
dat is de uitstraling van dit dunne montuur dat geschikt is voor iedere man. Door de innovatieve neuspads, lichtgebogen veren en brede oortips zijn drukplekken en hoofdpijn verleden tijd. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van de veren zijn aantrekkelijke kleuraccenten van Excellence Titan in grijs, blauw, zwart en bruin te zien. Ook verkrijgbaar in maat 55.

CH12313 voor mannen Laat je rebelse kant zien!
Dit montuur met interessante details op de veren en een modern nylor voorstuk is de perfecte keuze voor de subtiele non-conformist. Door het ergonomische ontwerp met innovatieve, ultracomfortabele onderdelen past de bril perfect op ieders gezicht. Verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, zwart en bruin, met harmonieuze duo-tint accenten.

Vrouwen zullen dol zijn op deze uiterst comfortabele monturen met een jonge uitstraling.

CH10609 Iedereen zal naar je kijken!
Met dit montuur van CHARMANT Perfect Comfort met volledig omringde glazen geef je een gedurfd fashion statement. Door de innovatieve neuspads, lichtgebogen veren en brede oortips behoren drukplekken voorgoed tot het verleden. Het samenspel van de twee kleurtinten is een echte blikvanger, net als het speciale epoxy-kleuraccent op de veren. De veren hebben zowel aan de binnen- als aan de buitenkant een lichtere kleur. Verkijgbaar in paars en bruin en ook in de hipste kleuren van dit seizoen: blauw en rood.

CH10610 Chic of juist casual?
Deze bril met volledig omringde, vintage glazen van CHARMANT Perfect Comfort kan op allerlei manieren gecombineerd worden. Door de lichtgebogen veren, innovatieve neuspads en brede oortips is de bril bijzonder prettig om te dragen. De combinatie van twee kleurtinten is een echte blikvanger. Verkrijgbaar in roze, bruin, zwart en paars.

CH10611 Hallo daar!
Dit nylor-montuur uit de collectie van CHARMANT Perfect Comfort is rond en zacht en perfect voor werk en sociale settings. De brede oortips, innovatieve neuspads en lichtgebogen veren maken de bril uitermate comfortabel. De speelse combinatie van twee kleurtinten en de kleuraccenten op de veren maken deze bril helemaal af. Verkrijgbaar in roze, bruin, zwart en paars. De contrasterende “orchidee-kleur” op de veren is de kleurtrend van 2017.

Meer informatie

www.charmant.com