Het futuristische experiment van Oxydo

De nieuwe Oxydo-collectie voor 2018 zet hun futuristische trend voort. Met experimentele monturen en hedendaagse vormen brengen ze emotie in elk product.

Geometrie

Na de samenwerking met de New Yorkse ontwerper Francis Bitoni, werkt Oxydo nu samen met de Duitse kunstenares Eva Berendes. Aan de hand van geometrische patronen met lijnen en punten, zorgen ze voor levendige tonen met contrasterende kleuren. Oxydo zet zijn onconventionele trend voort met geperforeerde metalen platen, gedurfde kleurencombinaties en de unieke constructies.

Avant-garde

Net als in de kunstwerken van Eva Berendes, vormen de esthetiek, inhoud en functie de kern van de collectie. Haar avant-gardistische visie heeft ze proberen te verwerken in de nieuwe stijlvolle en emotionele brilarchitectuur. Over de collectie zegt ze: “De nabijheid van handwerk, design en praktische objecten was in het verleden een belangrijk punt van zorg bij het grootste deel van mijn werk. Daarom was het idee om een ​​draagbare sculptuur te maken voor mij volkomen logisch”.

Meer informatie

www.oxydoeyewear.tumblr.com

www.safilo.com