Groene aanpak van MonkeyGlasses

We dromen over het verbeteren van onze planeet en het veiligstellen van een groene en meer duurzame toekomst. Bewust of onbewust beïnvloeden en inspireren we elkaar. De keuzes die ieder van ons maakt, heeft invloed op de ander en op onze planeet.

We zijn allemaal rolmodellen

De huidige campagne van MonkeyGlasses voor de nieuwe collectie Elevate, kwam tot stand met de hulp van een groep mensen, die op de één of andere manier, een bron van inspiratie was voor MonkeyGlasses en anderen. Elk van hen heeft namelijk zijn eigen manier om een groen rolmodel te zijn in hun werk en leven. De boodschap, die MonkeyGlasses met deze campagne wilt overbrengen, is dat zij, ongeacht wie ze zijn en wat ze doen, met betrokkenheid, diversiteit en een groene manier van denken, deel kunnen uitmaken van de creatie van een duurzamere toekomst.

Tot ziens plastic

MonkeyGlasses streeft naar de groenste aanpak en heeft er dan ook voor gekozen om zelfs de gerecycleerde plastic zakjes uit hun bedrijf te bannen. Technop is dan ook erg blij om, samen met hen, aan te kunnen kondigen dat vanaf deze nieuwe collectie, ELEVATE 2019-1, alle monturen in een verpakking van gerecycleerd papier zullen worden vervoerd.

Meer informatie

www.technop.be / www.monkeyglasses.com