Get ready for the summer’ met de zomerse collage van Xavier Garcia

Barcelona is een mix, een overstroming en een plek die mensen met hun ideeën verwelkomt. Barcelona is een fusie, een mengelmoes en een smeltkroes. Het is een plek waar ideeën borrelen en creativiteit wordt gedeeld. De stad bevat een mix van trends, mensen, stijlen, meningen en denkbeelden. Een mix van sensaties en gevoelens.

Barcelona Summer 2017

De nieuwe zomercollectie van Xavier Garcia, genaamd Barcelona Summer 2017, is gebaseerd op het concept ‘collage’. Als tool voor de artistieke expressie kan een collage worden gebruikt diverse elementen, texturen, vormen en kleuren met elkaar te combineren. Dit kunstwerk, met het karakter van Barcelona, dringt door in alle collecties voor Xavier Garcia.

Flex Acetate

De collectie Flex Acetate voor deze zomer is ontstaan uit de ‘collage techniek’. Nieuwe materialen, kleuren en vormen worden met elkaar gecombineerd in deze techniek. Dat is de basis van deze nieuwe ontwerpen.

Deze nieuwe ontwerpen zijn een herinterpretatie van de, reeds bekende, klassieke vormen, gecombineerd met nieuwe trendontwerpen. In totaal zijn er acht modellen (vijf voor vrouwen en drie voor mannen). Het zijn allemaal brillen met veel karakter. De summer must-haves!

Metal

De nieuwe Metal monturen van de Xavier Garcia Summer 2017 collectie zijn ontworpen als sculpturen. Het begrip ‘collage’ wordt hier geïnterpreteerd als een samenvoeging van elementen. Het wordt gebruikt om unieke items te ontwerpen met duidelijke sculpturale referenties, door hun vormen en evenwichtige volumes.

De zeven nieuwe modellen (drie voor vrouwen, drie voor mannen en één unisex) vergroten het bereik van metalen monturen.

Trendy designs

Het ontwerp van de monturen is een blijk van vakbekwaamheid, kennis van de materialen en technieken, evenals de grote artistieke gevoeligheden van de ontwerper. Elk model in deze nieuwe collectie is trendy en ademt design en kwaliteit.

Meer informatie

www.xaviergarcia.design