Geometrische vormen en ongewone kleurencombinaties bij Missoni Eyewear

De stijl van Missoni is visionair. Het is een vertegenwoordiging van kunst, vormen, fantasie en creativiteit. De familie Missoni, blijft trouw aan de Italiaanse fashion, met zigzag texturen voor een all-round persoonlijkheid.

Briljante kleuren, geometrische vormen en licht creëren een ‘happy way of life’ wat opvalt door zijn glamour en persoonlijkheid.

De nieuwe collectie

De eyewear collectie, gerealiseerd en gedistribueerd door AVM 1959, onthult het DNA van het merk: een mix van kleuren, gestreepte fantasie, glanzende tinten en gewaagde geometrische vormen.

De dominante patronen van de collectie worden uitgedrukt door ongebruikelijke geometrische vormen en veelkleurige patronen. De voorzijde heeft opvallende, driehoekige vormen en veelkleurige details. De acetaat veren daarentegen zijn semi-transparant. De monturen zijn in vierkante, ronde en butterfly vormen.

Het kleurenpalet

De aandacht voor texturen en kleuren blijven belangrijk in de ontwikkeling van de collecties. Het kleurenpalet is verrassend. Dit is het gevolg van de vele combinaties en nuances: het klassieke zwart en bruin, maar ook oranje, blauw, rood, paars en lichtblauw, elegant met elkaar gemengd en op elkaar afgestemd.

Meer informatie

www.avm1959.it