Geen last van de lage zon met de Serengeti Drivers® glazen

De herfst komt met een fantastisch kleurenpalet dat ons uitnodigt om naar buiten te gaan en gewoon te rijden. Maar het brengt ook een laagstaande verblindende zon met zich mee, die het rijden ongemakkelijk en gevaarlijk kan maken.

Het eerste glas ooit gemaakt door Serengeti in 1985 en tot op vandaag de bestseller van het merk, het Drivers®-glas, is ontwikkeld om het scherpste zicht te bieden tijdens het rijden, zodat uw vertrouwen altijd sterk blijft, bij alle weersomstandigheden. Het Serengeti Drivers®-glas is uniek en biedt levendige kleuren en geoptimaliseerde contrasten dankzij een gepatenteerde glasformule die speciaal is ontwikkeld om de rode, gele en groene kleuren te verbeteren; de kleuren die er het meest toe doen tijdens het rijden. Deze glastint is perfect voor dagelijks gebruik, vooral in combinatie met Serengeti’s unieke 3-in-1 technologie.

Unieke 3-in-1 “Road trip proof”- technologie

Het Drivers® glas biedt de toonaangevende combinatie van de drie technologieën die de reputatie van Serengeti hebben opgebouwd: Photochromic, Spectral Control en Polarizing. De fotochromatische technologie past het glas aan bij elke lichtomstandigheid. Spectral Control verfijnt en filtert het schadelijk kortgolf blauw licht en de Polarizing-technologie onderdrukt verblinding. Deze drie samen zijn de beste combinatie voor het tegengaan van vermoeide ogen en een lage winterzon. Serengeti zonnebrillen met unieke 3-in-1-technologie zijn ook verkrijgbaar met glazen op sterkte. Deze kunnen gemakkelijk besteld worden via de webmodule op onze website. Klik hier.

Meer informatie

frames@technop.be