Frank and Lucie presenteren nieuw model: Eyequarium

De allernieuwste leesbril van Frank and Lucie, genaamd Eyequarium, belooft een groot succes te worden. Zoals we van ze gewend zijn, is het weer een tijdloos, stijlvol en klassiek model.

Frank ontwierp in opdracht van zijn vrouw Lucie een serie uniseks leesbrillen, omdat zij vindt dat er al genoeg lelijke leesbrillen zijn op de wereld. Nadat de modellen Eyecon, Eyeball en Eyebrow fantastisch werden ontvangen, had Frank de smaak te pakken. Hij kent zijn doelgroep als geen ander, dus ontwierp hij de Eyequarium.

Eyequarium

Typisch in de stijl van Frank and Lucie, heeft ook het nieuwste model een grappige en toepasselijke naam: ‘Eyequarium’. Het is een prachtmodel, groot formaat en zal met zijn rechthoekige vorm bij zowel de Franks als de Lucies in de smaak vallen.

Het materiaal is acetaat en de leesbrillen zijn handmade. Het leesglas is uiteraard van perfecte kwaliteit én ook nog eens voorzien van een blauwlicht filter. Ideaal voor wie vaak op een beeldscherm kijkt.

Nieuwe kleuren

Bij een nieuw model, horen ook nieuwe kleuren! Frank and Lucie willen graag vasthouden aan de klassieke basic kleuren. Maar tegelijkertijd willen ze de brillen nóg een luxer tintje geven. Het resultaat? Twee prachtige intense basiskleuren zijn aan het assortiment toegevoegd: ‘Iced Coffee Brown’ en ‘Amber Brown’.

Iced Coffee Brown

Iced Coffee Brown is een intens donkerbruine kleur, met her en der lichtere spikkeltjes.

Eyequarium – Iced Coffee Brown – FL 14300

Amber Brown

De Amber Brown daarentegen is lichter qua kleur. Desalniettemin zijn ook hierbij de spikkeltjes in het montuur te vinden.

Eyequarium – Amber Brown – FL 14400

Meer informatie

De nieuwste leesbril van Frank and Lucie is vanaf nu te bestellen bij The Reading Company. Benieuwd naar de Eyequarium? Neem contact op voor meer informatie.

E: info@thereadingcompany.nl

T: 026 363 84 59