Fijn vakmanschap van Rye & Lye voor het nieuwste Gen-Design

Acetaat en metaal worden gecombineerd in een verfijnde mix van materialen, waardoor ze de sterspelers worden in de nieuwste collectie van Rye & Lye. Het zijn verfijnde en aantrekkelijke stijlen. Echte meesterwerken van Italiaans kunstenaarschap en vakmanschap.

Alle Rye & Lye-frames belichamen het verleden en de toekomst, dankzij vormen die een verfijnde retro charme uitstralen en het gebruik van innovatieve materialen en geavanceerde technologieën, die ervoor zorgen dat deze frames authentieke ontwerpstukken zijn, om te worden gedragen alsof het kunstwerken waren.

Geometrische vormen met een sixtiesfeer staan ​​centraal in de collectie. Het royale vijfhoekige silhouet van het dames Angelina-montuur maakt een statement, dankzij de originaliteit van het vakmanschap, dat ook te vinden is in de pootjes, waar het subtiele samenspel van kleuren de neiging heeft om lichter te worden in de richting van de verstelbare tips. De Marilyn-stijl dankt kapselt de tijdloze glamour in van het filmische icoon waarvan het de naam draagt. De verfijnde cat-eye-vorm neemt ons mee terug in de tijd, waardoor we de onmiskenbare stijl van de diva’s van de jaren zestig kunnen heroveren.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en beide stijlen belichamen tijdloze elegantie terwijl de nieuwste modetrends in het oog worden gehouden. Bekwame aandacht voor detail en doorlopend artistiek onderzoek zorgen ervoor dat de brillen van Rye & Lye synoniem staan ​​voor fijn op maat gemaakte kwaliteit en uitmuntendheid.

Meer informatie

www.rye-lye.com