Esprit winter/herfst 2017: authentiek en easy going

Een authentieke en easy going stijl is uniek voor het merk Esprit. Trouw aan zijn Californische roots leent Esprit-eyewear zich bij uitstek voor een moderne lifestyle met een levendige mix van zakelijke en casual looks.

De Esprit-eyewear collectie voor de herfst/winter 2017 biedt een inspirerende modekeuze voor elke gelegenheid. De nieuwe modellen spelen met de gevarieerde ontwerpelementen in verschillende afmetingen. De dunne veren lopen door in stoere hoekstukjes en voorstukken voor die zelfverzekerde look. Het gebruik van innovatieve kunststoffen en de combinatie van materialen houden de op unieke wijze vervaardigde monturen comfortabel en licht. De designmodellen hebben op vintage geïnspireerde looks en nieuwe trendy hoekige vormen.

De modieuze seizoenskleuren variëren van rood tot leigrijs en bruine aardetinten. De trendkleuren zijn vakkundig gecombineerd in de monturen uit deze herfst-/wintercollectie.

ET17546 – Dames

Eigentijds en chic: Dit nieuwe model combineert de slanke, lineaire veer op evenwichtige en contrasterende wijze met het hoekstukje. Het opvallende kleurenspel van voorstuk en veren maakt dit design extra krachtig. De ronde vorm van het voorstuk geeft het innovatieve acetaat model een zeer vrouwelijke look.

Beschikbare kleuren: 535 bruin, 538 zwart, 543 blauw en 577 paars.

ET17552 – Smalle pasvorm

Een aantrekkelijk model dat speelt met proporties en contrasten. De subtiele veren gaan over in een groter hoekstukje. De vrij ronde vorm van het voorstuk geeft kleine gezichten een vrouwelijke look. Alles is vintage bij dit model. Het originele en unieke acetaat materiaal met vervlochten kleuren accentueert de wenkbrauwlijn goed en zorgt voor een vintage uitstraling.

Beschikbare kleuren: 505 grijs, 531 rood en 535 bruin.

ET17558 – Heren

Dit model met panto-vorm, een geweldige keuze voor heren in het herfst-/winterseizoen, is een moderne klassieker. Het vintage montuur heeft een sleutelgat neusbrug. Het lichtgewicht en flexibele kunststof materiaal garandeert optimaal draagcomfort. Het ronde metalen detail in glanzend donkergrijs op het scharnier vormt een opvallend detail van dit veelzijdige model.

Beschikbare kleuren: 505 grijs, 538 zwart en 545 havanna.

ET17551 – Uniseks

Hoekig of rond? Met dit iconische dames-/herenmontuur is deze beslissing voor u genomen. Een vrij vierkant voorstuk wordt gecombineerd met hoeklijnen voor een moderne look. Het acetaat model is verkrijgbaar in de modekleuren donkerrood en lichtbruin met een subtiel patroon, of in klassiek zwart.

Beschikbare kleuren: 531 rood, 535 bruin en 538 zwart.

Meer informatie

www.charmant.com