Esprit: weergaloos comfort en moeiteloos chic

Als een frisse bries op een zonnige lentedag inspireert Esprit met zorgeloos vertrouwen en een authentiek gevoel voor stijl, die zowel geavanceerd als casual is. Geleid door het Esprit-elan combineren de nieuwe brillen de laatste modetrends met hoge kwaliteit, weergaloos comfort en een moeiteloos chique uitstraling waar dit iconische merk voor staat.

ET17568 Dames

Het stijlvolle metalen voorstuk van dit nieuwe montuur gaat over in lichte kunststof veren met een geometrisch detail in een uitsparing van transparante en matte tinten. Deze klassieke Esprit-look komt in vier frisse tinten: wijn, violet, bruin en hip zwart.

ET17571 Heren

Het preppy-erfgoed van Esprit treedt op de voorgrond in deze nieuwe herenbril. Het moderne vierkante model van licht, mat metaal accentueert koele mannelijkheid, waarbij de kleurige nuances op de veren blijk geven van modegevoelige goede smaak.

ET17569 Dames

Deze Esprit-damesbril is een moderne versie van een retro-klassieker. Het charmante afgeronde voorstuk van het montuur van gewichtloos kunststof heeft een opvallende sleutelgat-uitsnede, die zowel de eigentijdse stijl als het kenmerkende draagcomfort van Esprit versterkt.

ET17573 Small

Dit opvallende nieuwe Esprit-montuur is met zijn vrouwelijke stijl bedoeld voor smallere gezichten. Het opvallende rechthoekige voorstuk komt in frisse transparante tinten of klassiek zwart.

Meer informatie

www.charmant.com/