Esprit Eyewear voor hippe mannen

Esprit is een geliefd merk bij fashionista’s over de hele wereld. De ongedwongen, ontspannen en authentieke stijl van Esprit uit zich in draagbare mode met aandacht voor verfijnde details en kwaliteit. Dit blijkt ook uit haar brillencollecties: alle monturen zijn van topkwaliteit, prettig om te dragen en bovendien betaalbaar.

De nieuwe Esprit eyewear-collectie voor mannen heeft elegante, lichte monturen, gemaakt van een mix van verschillende materialen. Houd je van gedurfde combinaties van verschillende materialen? In deze nieuwe collectie brengt Esprit een grote reeks aan materialen samen in een evenwichtige, hippe look. De unieke veren zijn echte blikvangers en voegen een exclusief stijlelement toe.

ET17533 – Mannen

Mannelijke mix

In dit aantrekkelijke montuur voor mannen wordt een matkleurig voorstuk van het ultralichte materiaal TR90 gecombineerd met glanzende, metalen veren in zilver of military look. Door de uitsparing aan de voorkant is te zien hoe de metalen veren met de rest van het montuur versmelten. Dit elegante detail geeft dit state-of-the-art mode-item net dat beetje extra. De donkergrijze, zeeblauwe en bruine modellen zijn perfect voor zowel zakelijke als sociale settings.

Verkrijgbaar in drie kleuren: 505 grijs , 507 zeeblauw en 535 bruin.

ET17534 – Mannen

De jazz-look

Dit hippe, jeugdige model heeft een hoekige voorkant, maar zachte, ronde randen. Het montuur zal goed in de smaak vallen bij mannen die houden van een beetje extra kleur in hun leven. Dankzij het ultralichte TR90-materiaal zal de bril uiterst comfortabel zitten. Het rubberen stukje op de veren, in een contrasterende kleur, heeft een hoekig 3D-patroon. Dit opvallende, voelbare detail draagt bij aan de ongedwongen stijl van het model.

In vier modieuze kleuren beschikbaar: 505 grijs, 507 zeeblauw, 535 bruin en 538 zwart.

Meer informatie

www.charmant.com