Esprit Eyewear voor fashionista’s

Esprit is een geliefd merk bij fashionista’s over de hele wereld. De ongedwongen, ontspannen en authentieke stijl van Esprit uit zich in draagbare mode met aandacht voor verfijnde details en kwaliteit. Dit blijkt ook uit haar brillencollecties: alle monturen zijn van topkwaliteit, prettig om te dragen en bovendien betaalbaar.

De nieuwe Esprit eyewear-collectie heeft elegante, lichte monturen, gemaakt van een mix van verschillende materialen. De moderne, metalen monturen met de zachte randjes zullen dit seizoen toonaangevende fashion statements zijn. Houd je van gedurfde combinaties van verschillende materialen? In deze nieuwe collectie brengt Esprit een grote reeks aan materialen samen in een evenwichtige, hippe look. De unieke veren zijn echte blikvangers en voegen een exclusief stijlelement toe.

ET17527 – Vrouwen

Elegant en opvallend: dit montuur is gemaakt van ultradun metaal en heeft een lichte, gestroomlijnde uitstraling die onderstreept wordt door de moderne, zacht-hoekige vorm. De matkleurige afwerking vormt een fraai contrast met de glanzende oortips. De open ruimte tussen de glazen en de veren vormt een uniek detail in dit intelligent ogende montuur.

Kleuren: 535 Bruin, 538 Zwart en 577 Paars.

ET17528 – Vrouwen

Geheel in stijl: het is de opmerkelijke, ronde vorm van dit elegante metalen model dat deze bril zo modieus maakt. De open ruimte bij de veren geeft dit model net dat beetje extra. De glanzende oortips vormen een aantrekkelijk contrast met de matkleurige afwerking van het montuur.

Kleuren: 515 Roze, 535 Bruin en 538 Zwart.

ET17529 – Vrouwen

De ideale mix: metalen veren vloeien moeiteloos samen met het zacht-hoekige voorstuk van lichtgewicht TR90-materiaal: een opvallende, enigszins avant-gardistische bril. Ideaal voor de modebewuste vrouw.

Kleuren: 505 Grijs, 515 Roze, 543 Blauw en 545 Havana.

Meer informatie

www.esprit.com/eyewear

www.charmant.com