Esprit Eyewear optische monturen

Esprit is een internationaal modemerk met een positieve instelling en een goed gevoel voor creativiteit. Esprit Eyewear volgt deze filosofie. De modieuze designs geven de monturen een eigentijdse uitstraling met een casual, laid-back Californische stijl, waar Esprit zo bekend om is.

De nieuwe optische releases van mei 2017 omvatten ronde, katachtige en lichthoekige vormen. Ook dit keer hebben de Esprit Eyewear ontwerpers veel aandacht besteed aan kwaliteit, comfort en subtiele details. Metaal en lichtgewicht materialen zijn smaakvol gecombineerd. Originele 3D patronen op het voorstuk en de veren van sommige modellen benadrukken de casual look, terwijl fijne elegante metalen details andere modellen verrijken.

ET17538 – Dames

De trendy vorm van het voorstuk is een opvallend kenmerk van dit model. De moderne katachtige vorm is licht hoekig aan de onderkant. Het 3D patroon accentueert de bovenkant en de veren en geeft het montuur een casual look.

Gemaakt van TR90, waardoor het zeer licht in gewicht is.

Kleuren: 535 Bruin, 538 Zwart, 543 Blauw en 547 Groen.

ET17539 – Dames

Dit montuur is voor vrouwen die houden van mode met een vrouwelijke touch. Deze elegante vorm wordt geaccentueerd door het fijne patroon op de veren, dat is geïnspireerd door de textuur van de schubben van een vis.

De veren zijn gemaakt van dun metaal en lopen soepel over in het super lichte voorstuk. De bovenkant van het voorstuk is een eyecatcher met prachtige kleuren in nieuwe Havana tonen, en verlopen geleidelijk over in transparante kleuren aan de onderkant. Dit geeft het montuur een extra lichte uitstraling.

Kleuren: 513 Wijnrood, 538 Zwart, 545 Havana en 547 Groen.

ET17540 – Dames

Een unieke en modieuze match: het lichte TR90 materiaal, gecombineerd met de gedurfde ronde vorm . Opvallend is het dunne metaal op de veren in elegant glanzend goud, rosé of zilver. Een dun en fijn model voor een geweldig draagcomfort en aantrekkelijke vrouwelijke look.

Kleuren: 505 Grijs, 535 Bruin en 538 Zwart.

ET17543 – Heren

Dit slanke heren model voor het komende seizoen is gemaakt van dun metaal. Metaal en rubber op de veren zorgen voor een vlotte touch en een hoog draagcomfort. Naast klassiek zwart is het montuur ook verkrijgbaar in de combinatie grijs metaal met donderblauw rubber of bruin metaal met olijf groen rubber. De perfecte kleurencombinatie voor een casual look!

Kleuren: 505 Grijs, 535 Bruin en 538 Zwart.

Meer informatie

www.charmant.com/nl