ESPRIT eyewear nu ook “Petite”

Met haar nieuwe “Petite” collectie maakt Esprit monturen die perfect zijn voor kleinere of smallere gezichten, maar beslist niet onderdoen voor de laatste modetrends op het gebied van vorm, design en kleur. Omdat ze gemaakt zijn van een reeks ultralichte materialen, zoals Ultem en TR90, zijn ze bijzonder prettig om te dragen. Op de demo-glazen staat “Petite” gedrukt, zodat deze speciale modellen direct te herkennen zijn.

ET17535

Deze stijlvolle Petite-monturen hebben een karakteristieke hoekige maar toch zachte vorm. Het Ultem-materiaal maakt deze modellen zeer licht en flexibel. Het contrast van het matkleurige montuur met de glanzende oortips vormt een speels maar toch subtiel detail. De veeruiteinden hebben nog een verrassend kleureffect.

Verkrijgbaar in vijf mooie kleuren: 531 Rood, 538 Zwart, 543 Blauw, 545 Havana en 577 Paars.

ET17536

Dit ultralichte montuur van TR90-materiaal heeft de kenmerkende ronde Boston-vorm. Verkrijgbaar in een reeks trendy lentekleuren, zoals lavendel en groenblauw, maar ook in de klassieke kleuren Havana en zwart. De kleine, driehoekige, metalen studs op de hoeken van het voorstuk zijn modieuze blikvangers.

Verkrijgbaar in vier mooie kleuren: 508 Groenblauw, 538 Zwart, 545 Havana en 577 Paars.

Meer informatie

www.esprit.com/eyewear
Charmant Group Benelux
www.charmant.com
Lisette Veldhuis: 0348-416646
lisette@charmantgroup.nl