Eschenbach Eyewear wint met Marc O’Polo een Red Dot Award

De jury heeft de beslissing gemaakt. Nadat ze dagenlang duizenden producten van over de hele wereld hebben beoordeeld, heeft de Marc O’Polo 503111 60 de Red Dot Award voor high quality design ontvangen.

Fabrikanten en ontwerpers over de hele wereld werden in het Duitse Essen uitgenodigd om hun producten deel te laten nemen aan competitie van 2017. Een jury van ongeveer veertig onafhankelijke ontwerpers, designprofessoren en specialistische journalisten heeft elk individueel de producten getest, besproken en beoordeeld.

Product Design 2017

Met de Marc O’Polo 503111 60 heeft Eschenbach Optik GmbH heeft een uitstekend ontwerp gecreëerd, dat de deskundige commissie voor de Red Dot Award heeft bekroond met de ‘Product Design 2017’, een internationale beoordeling van kwaliteit.

Professor Dr. Peter Zec, oprichter en CEO van de Red Dot Award: “De Red Dot-winnaars volgen de juiste ontwerpstrategie. Zij weten dat een goed ontwerp en economisch succes hand in hand gaan. De award van de kritische Red Dot jury, bewijst de hoge ontwerpkwaliteit en is een indicatie van hun succesvolle designbeleid.”

Namens Eyeline Magazine feliciteren wij Eschenback Optik van harte met deze fantastische prijs!

Meer informatie

www.eschenbach-optik.com