ELLE Eyewear: gemodelleerd metaal gecombineerd met vrouwelijke elegantie

Trouw aan haar afkomst, straalt ELLE altijd een unieke sprankelende Parijse levensstijl uit. ELLE weet instinctief de tijdgeest te vangen, kijkt altijd met open ogen naar haar stad en houdt van nieuwe ontdekkingen. De ELLE-vrouw is elegant, zelfverzekerd en vindt het leuk om nieuwe stijlen uit te proberen. Ze heeft zowel hakken als stoere laarzen in haar kledingkast. Levendig, speels en stralend ontwikkelt zij een stoere en vrolijke levensstijl.

De modellen van de nieuwe Eyewear-collectie januari 2018 spelen met stoer metaal in elegante, vloeiende uitvoeringen voor een hedendaagse en vrouwelijke look. Geïnspireerd door de nieuwste modetrends uit de straten van Parijs, laten de monturen verschillende rechte en vloeiende designs zien met een metalen accent, om daarmee een duidelijk en verfijnd stijlstatement te maken van de unieke, Parijse chic.

EL13440 – Acetaat Elegant en soepel!

Dit model omarmt elegantie met een subtiel cat-eyed voorstuk en mooi afgeronde, soepele veren. De chic aantrekkelijke metalen decoratie op de veren maakt het gevoel helemaal af. Het model is verkrijgbaar in klassiek zwart, maar ook in bruin, groen en rood met transparante veren.

EL13442 – TR90 Licht en vrouwelijk!

Dit stijlvolle nieuwe model zal wel wat hoofden laten draaien. Het moderne, dunne voorstuk wordt gecombineerd met mooie, slanke veren van soepel metaal. Dit zeer lichte en flexibele montuur is gemaakt van TR90-materiaal. Het kleurassortiment van dit model is grijs, bruin, paars en rood in rijke ton-sur-ton-schakeringen.

EL13443 – TR90 Levendig en speels!

Het opvallende metalen detail op de veer is het onbetwiste hoogtepunt van dit nieuwe model: smalle lijnen worden gecombineerd tot een elegant, complex geometrisch patroon. Het montuur is gemaakt van flexibel en licht TR90-materiaal en heeft een licht rechthoekig voorstuk. Dit model is verkrijgbaar in klassiek zwart, een zachte pasteltint bruin en kleurrijk en levendig blauw en roze.

EL13444-metaal Modern en filigraan!

Gemaakt met hetzelfde designconcept als de EL13443 in het achterhoofd, maakt dit montuur indruk met een slanke, metalen versie van het complexe geometrische patroon op de veren. Het voorstuk heeft een moderne, rechthoekige vorm in een dunne rand. Kies tussen glanzend zwart en bruin of mat blauw en bordeauxrood voor dit model.

Meer informatie

www.charmant.com