Een ode aan de minimalistische stadslook met neubau eyewear

Het assortiment brillen in roestvrij staal van neubau eyewear wordt uitgebreid met twee nieuwe modellen: Lisa en Martin. De prachtige, matte monturen met uiterst sobere fiftieslook maken speciale momenten écht onvergetelijk …

Less is more. Die uitdrukking vat de filosofie van neubau eyewear uitmuntend samen en is helemaal van toepassing op Lisa en Martin, twee monturen voor brillenglazen op sterkte. Het eenvoudige design is geïnspireerd op het minimalisme en leidt de aandacht naar het allerbelangrijkste element: de vorm van de brillen. Ideaal om elke stadsoutfit schitterend af te werken! Lisa en Martin werden ontworpen met een knipoog naar de stijl van de jaren vijftig. De veren zijn een verrassende en puristische herinterpretatie van die look, met gebogen lijnen in plaats van strakke hoeken en randen.

Lisa

Dit model combineert een klassiek cateyemontuur met een vlindermontuur, met een subtiele, vrouwelijke uitstraling als resultaat. De grote brillenglazen verruimen het gezichtsveld optimaal. De frisse, lichte pasteltinten agave green matte en silky rose matte doen dromen van de lente. Zo kom je altijd sprankelend voor de dag! Lisa is ook verkrijgbaar in de kleuren ruby red en black ink matte, voor wie het liever wat subtieler heeft.

Martin

Dit montuur ademt een urban tijdgeest en is de eigentijdse opvatting van de traditionele Clubmaster bril door neubau eyewear. Dit uniseks model past bij elke gezichtsvorm. Stoer maar onweerstaanbaar! Vooral in de uitvoering denim matte maakt Martin een fraaie indruk. Om elke denimlook krachtig te benadrukken! Martin is ook te koop in de nuances wood matte, gold matte en black ink matte.

 

De monturen van roestvrij staal zijn bijzonder stevig maar voelen toch erg licht aan. Beide modellen zijn uitgerust met aanpasbare neuspads, voor een perfecte pasvorm. Op het uiteinde van de brillenarmen – in kleurschakeringen die mooi passen bij het roestvrijstalen montuur – prijkt een subtiele, magnifieke logoapplicatie.

Het brillenmerk combineert sinds zijn lancering in juni 2016 de frisse geest van jonge creatievelingen met een jarenlange expertise. Het merk is een afstammeling van de succesvolle Oostenrijkse groep Silhouette International en geniet aan de zijde van het moederbedrijf van decennia aan knowhow. Hierdoor voldoen de producten niet alleen aan de strengste kwaliteitseisen, maar zijn ze ook vooruitstrevend wat de technologie en het design betreft. Net zoals Lisa en Martin, dragen alle modellen de naam van een werknemer van het bedrijf.

Meer informatie

www.silhouette-international.com