Een knipoog naar de beach-urban vibe in de nieuwe collectie van Strellson

De nieuwste monturen van Strellson zijn een knipoog naar de beach-urban vibe van een mediterrane metropool. De collectie van ingetogen looks past bij de klassieke en casual styling. De moderne en mannelijke brillen van Strellson zijn gemaakt van lichte, geavanceerde materialen waardoor ze het perfecte modeaccessoire zijn voor een wandeling door Barcelona of een weekend stappen in Nice. De merk-ID van Strellson komt tot uiting in een rood streepje op de bovenkant van de veren of een discreet rood plectrum.

SN33010 

Deze gedurfde Strellsonstijl heeft een trendy, rond voorstuk in diepe Havana-tinten van chic kaki, groen, bruin en klassiek zwart. Met een uniek detail op de veren in de vorm van een metalen plaatje met het Strellsonmerk dat doorloopt in het voorstuk van het montuur. Het merk-DNA wordt geaccentueerd door een rood streepje op de bovenkant van de veer.

SN33013 

Strellson combineert dynamische sportiviteit met kosmopolitische flair in deze nieuwe optische stijl. Het lichtmetalen voorstuk loopt over in een moderne veer met een korte neerwaartse curve. De status van het merk is direct zichtbaar door rode markeringen op de bovenkant van de veren en een rood plectrum aan de zijkanten.

SN33014

Deze zelfverzekerde look brengt de urban cool van de Strellsonnaam tot uitdrukking in een premium optisch accessoire. De strakke lijnen van het montuur worden gecompenseerd door een geaccentueerde wenkbrauwlijn. De vierkante, subtiele vintage stijl is afgewerkt in eigentijdse kleurselecties en een opvallend Strellsonmerk.

Meer informatie

www.charmant.com