Denk out of the box met Vinyl Factory

VV, “Jingle Frame”

Neem een vierkant en draai het om naar de vorm van cat-eye; dat is de uitdaging die ze zichzelf gaven met de VV! Als onderdeel van het Icons-assortiment (high-end collectie) is dit montuur gemaakt van titanium, gedecoreerd met een dunne laag acetaat.

Chan, “All she wants for Christmas”

Hij is niet vierkant, hij is niet rond, het is de Chan met een subtiel en fijn ontwerp. Zoals vaak het geval is met Vinyl Factory Icons, heeft deze zonnebril een unieke kant met 18K goud om de titaniumstructuur te kleuren. Een ultravrouwelijk model dat als een juweel gedragen kan worden!

Een Icons-bereik is zelfs glamoureuzer dan voorheen

In de nieuwe campagne beschrijft Vinyl Factory Icons (de high-end collectie van Vinyl Factory) de essentie van de pin-up om het up-to-date te houden en het een dosis rock te geven! De nieuwe Icons-collectie biedt modieuze modellen, met behoud van de essentie: eersteklas materialen (titanium, goud) en beredeneerde productie (handgemaakt, gemaakt in Japan).

Dadju draagt ​​de Glamazon

Hij is een van de meest beruchte R’n’B-zangers in Frankrijk voor de nieuwe generatie. Zijn lied “Jaloux” had miljoenen streams online en werd uitgezonden op elk radiostation, de hele zomer lang in Frankrijk. Hij draagt ​​de Glamazon uit de nieuwste collectie van Vinyl Factory Icons.

Meer informatie

www.vinylfactory.fr/