De vier nieuwe, sprankelende Line Art monturen

Line Art Charmant is een uitgesproken collectie met mooie eyewear voor zelfbewuste, elegante vrouwen. Elk Line Art-model, dat geïnspireerd is door de spirit van muziek, is gecreëerd om een melodieus arrangement van lichtheid, uitzonderlijk comfort en verfijnde luxe over te brengen.

In januari verschijnen vier elegante nieuwe monturen in de Line Art Vivace-reeks. De Vivacemonturen brengen de Line Art-visie naar grote hoogten. Twee dunne veren gemaakt van Excellence Titan geven het montuur zijn karakteristieke vorm en versterken de opvallende lichtheid, waarom het merk bekend staat. Het draagcomfort wordt nog beter dankzij de gladde, voorgevormde oortips en de neuspads die zich aanpassen aan de drager. Deze rustige, moderne bril heeft prachtig gevormde hoekstukjes met gekleurde accenten, decoratieve ingelegde stenen of heldere Swarovski kristallen.

XL2132 VIVACE (nylor)

Met dit eigentijdse nieuwe Vivace-montuur uit de Line Art-collectie geef je uitdrukking aan je individuele goede smaak. Dit is een prachtig ontwerp, dat merk je pas goed als je het draagt. De lichtheid en comfort van het hightech montuur zijn te danken aan de premium titanium lijnen en de sierlijke constructie. Dit montuur in frisse metallic tinten zoals roze, rood, violet en goud zit de hele dag door prettig.

XL2136 VIVACE (glasbril)

Probeer dit Line Art Vivace-montuur als je een bril wilt die je bijna niet voelt en een subtiele, vrouwelijke stijl wil uitdragen. Sprankelende Swarovski kristallen verwijzen onopvallend naar ingetogen luxe, terwijl het ontwerp en de gepolijste veren garant staan voor een licht draagcomfort. Andere blikvangers zijn het voorstuk en de veer in twee kleuren, terwijl de voorgevormde oortips en aanpasbare neuspads niet alleen extra draagcomfort, maar ook een uitstekende pasvorm verzekeren.

XL2137 VIVACE (glasbril)

Dit nieuwe Line Art-montuur is een elegante keuze voor dames die een moderne, individuele bril willen die voldoet aan hun eisen op het gebied van esthetiek en comfort. Het zacht afgeronde, randloze voorstuk is onder druk gemonteerd en loopt door in de fijne dubbele veren. De ontspannen Line Art-look wordt bereikt dankzij een vederlichte en luchtige hightech constructie met adaptieve neuspads en gladde oortips. Swarovski-kristallen en kleurcontrasten onderstrepen deze opvallende stijl.

XL2140 VIVACE (volledig omrand) 

Ga voor een elegante look met dit tijdloze silhouet van Line Art-eyewear. Het opvallende, volledig omrande model is vervaardigd uit Excellence Titanium, wat een licht gevoel creëert. Het ontwerp van het montuur garandeert een goede pasvorm. De mooie metallic tinten en versieringen op de hoekstukjes maken deze ingetogen stijl extra modieus.

 

Meer informatie

www.charmant.com