De toekomst volgens Götti: randloos

 Götti heeft in de nieuwe collectie van Perspective de randloze bril herontdekt, en presenteert ze in een nieuwe campagne met drie uitstekende creatievelingen.

Get rimless

De brillen van Götti worden ontworpen in Zwitserland, geproduceerd door de leidende fabrikanten in Duitsland, Oostenrijk en Japan, en geleverd aan geselecteerde retailers in meer dan dertig landen wereldwijd.

Een aanzienlijke lancering

Götti herontdekt en perfectioneert de randloze bril. De Perspective Collection van Götti: radicaal minimalistisch en progressief tot het laatste detail. Technisch gezien, een esthetisch en geavanceerde randloze bril. Geen schroeven, geen lijm en er is niet gesoldeerd. Oftewel, het werk van een kunstenaar. Get rimless!

Voor de campagne van Perspective zijn drie personen gefotografeerd die bekend staan om hun opmerkelijke creatieve prestaties. Fotograaf Mathilde Agius liet de fotosessies plaatsvinden in hun persoonlijke omgeving.

Elizabeth von Guttman

Oprichter van ‘System Magazine’ Elizabeth von Guttman woont en werkt in Londen. In haar halfjaarlijkse tijdschrift ligt haar focus vooral op uitgebreide interviews over mode met persoonlijke feiten. Ook beheert zij een ecovriendelijk adviesbureau dat gespecialiseerd is in groene en duurzame luxe.

 

 

Alfredo Häberli

Deze ontwerper is geboren in Buenos Aires, maar tegenwoordig woont en werkt hij in Zürich. Hij behaalde een diploma van Industrial Design aan Zurich University of the Arts. Als internationaal gevestigde designer ontwerpt hij meubels, verlichting en accessoires voor toonaangevende bedrijven. Hij cureert ook tentoonstellingen en ontwikkelt winkels, restaurants en hotels. In zijn ontwerpen verenigt hij traditie en innovatie met elkaar om zo emotionele en expressieve producten te creëren.

Hans Ulrich Obrist

Hans, geboren in Zürich, is de artistiek directeur van de Serpentine Gallery in Londen. Hij werkte eerder als curator bij het Musée d’Art Moderne de la Ville de Paris. Ondertussen heeft hij al meer dan 300 tentoonstellingen samengesteld.

Meer informatie

www.gotti.ch