De nieuwe vrouwenbrillen van ad lib

Ad lib is een jong, fris merk dat zijn inspiratie ontleent aan trends in de mode, technologie, sport en popcultuur. Een explosie van hippe kleuren en creatieve 3D-elementen maken de brillen uitermate vrolijk. De brillencollectie van ad lib is zeer geschikt voor urban vrouwen die hun eigenzinnigheid willen laten zien en tegelijkertijd de mode willen volgen.

Ook zijn de monturen van ad lib bijzonder flexibel, duurzaam en prettig om te dragen.

De nieuwe vrouwencollectie bevat vier brillen. Elk model uit deze collectie heeft zijn eigen opvallende details, waardoor elk montuur een item van persoonlijke stijl wordt.

 AB3243U – Vrouwen

Deze bril kan voor elke gelegenheid. Met het montuur in twee kleurtinten is zelfvertrouwen de key en complimentjes krijgen vanzelfsprekend. De zacht-vierkante glazen worden volledig omrand door titanium. Het montuur heeft aan de voorkant contouren in contrasterende kleuren, die terugkomen in de dynamische details op de veren. Door het hoogwaardige titanium is de bril licht en prettig om te dragen. Verkrijgbaar in de prachtige kleurencombinaties zwart-roze, fuchsia-roze, roze-zwart en paars-turquoise.

 

 

AB3244U – Vrouwen

Een must-have voor vrouwen! Van dit stijlvolle nieuwe ad lib-montuur gaat het hart van elke modebewuste vrouw harder kloppen. Het spannende voorstuk met vintage, ronde glazen en in elkaar overlopende kleurschakeringen zal zeker bewonderende blikken opleveren. Ook de veren, met hun transparante kleurdetails, zijn bijzonder opvallend. Door de succesvolle combinatie van titanium op de veren met een voorstuk van acetaat is de bril uitzonderlijk licht en prettig om te dragen. Het enige probleem: het zal lastig zijn te kiezen tussen de vele fantastische kleuren!

AB3245U – Vrouwen

Dit is een montuur dat pure luxe uitstraalt. Het transparante voorstuk van acetaat met de moderne, zacht-vierkante vorm wordt moeiteloos gecombineerd met de titanium veren met transparante kleuraccenten die zowel aan de buiten- als aan de binnenkant te zien zijn. Door de combinatie van acetaat en titanium is deze bril bijzonder prettig om te dragen. Dit model van ad lib is het perfecte fashion statement dat vooral bij gelijkkleurige kleding tot zijn recht komt. Verkrijgbaar in een gevarieerde reeks prachtige kleuren.

AB3246U – Vrouwen

Tijd voor een volledige make-over van haar stijl! Plezier, individualiteit en originaliteit: dat is wat de vrouw uitstraalt met dit gedurfde, stijlvolle montuur van ad lib. De glazen zijn volledig omringd door acetaat en hebben een trendy, extra diepe vorm. De transparante kleuraccenten op de veren van titanium passen perfect bij de opvallende, geleidelijke kleurschakeringen van de voorkant. Door de mix van acetaat en titanium zijn de brillen ultralicht en prettig om te dragen. Verkrijgbaar in fascinerende kleurencombinaties.

Meer informatie

Charmant Group Benelux: www.charmant.com