De nieuwe Perfect Comfort en Esprit collectie van Charmant

Charmant Group is een internationale organisatie met het hoofdkantoor gevestigd in Japan, eigen fabrieken in Japan en China en een distributienetwerk in meer dan 100 landen. Ze zijn voornamelijk bekend door de fabricage van hoogwaardige titanium monturen.

Hun belangrijkste doel is het draagcomfort te perfectioneren voor de consument. Als titanium specialist weet Charmant diverse titanium materialen te combineren om zo tot de perfecte pasvorm te komen. Ze hebben jaren lang onderzoek gedaan en daaruit is Excellence Titan ontstaan: een speciaal door Charmant ontwikkelde titanium legering. Dit titanium materiaal is superlicht, flexibel, hypoallergeen en heeft een memory functie.

Naast de eigen merken Charmant Perfect Comfort, Charmant Z Titanium, Line Art Charmant, Aristar en Ad Lib, heeft Charmant Group ook de licenties voor Esprit en ELLE.

Twee collecties van Charmant Group in the picture:

Met het draagcomfort in het achterhoofd is de nieuwe lijn in de Charmant collectie, CHARMANT PERFECT COMFORT, ontstaan. Voor de veren zijn twee verschillende soorten titanium gebruikt.

Excellence Titan voor de flexibiliteit en Puur Titanium voor de verstelbaarheid. De veren zijn reeds licht gebogen voor een ergonomische pasvorm. De neuspads vormen zich naar de neus door gebruik te maken van lichaamswarmte.


Esprit is een internationaal populair lifestylemerk; een merk voor het hele gezin! Het merk is sterk verbonden met haar roots in Californië eind jaren 60. Esprit vertegenwoordigt de zonnige Californische manier van leven: plezier maken, vriendschappen en liefde voor het leven.

Samen met de laatste modetrends leidt dit erfgoed tot authentieke, inspirerende en stijlvolle monturen en zonnebrillen die vervaardigd zijn met passie en oog voor detail. Voor Esprit Eyewear gebruiken we diverse hoogwaardige materialen, van metaal tot acetaat en het superlichte en dunne Ultem en TR90 materiaal.


Neem contact op met de vertegenwoordiger voor meer informatie.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op: www.charmant.com | www.facebook.com/CharmantBenelux


Charmant Group Benelux

Pelmolenlaan 12-14
3447 GW Woerden
Nederland
Tel. 02-2512251
service@charmant.be