De nieuwe modellen van Strellson

Strellson staat voor gedistingeerde premium herenlooks met internationale flair in moderne stijl. Hippe accessoires zijn het handelsmerk van Strellson. Ze stralen het vertrouwen en de aandacht voor detail uit die de Strellson-man kenmerken.

Als het om eyewear gaat, is de boodschap duidelijk: de monturen zijn klassieke, kosmopolitische en onvergelijkbare Strellson-statements. De nieuwe modellen zijn geïnspireerd door en speciaal gemaakt voor onze non-conformistische Strellson-man. In navolging van het thema van “The Nonconformist Intuition” SS 2019-collectie van Strellson is er een ongedwongen stijlvolle gevoeligheid te bespeuren in de moderne retrovormen, een wisselwerking tussen licht en kleur en subtiele details.

SN33021

Ronde metalen monturen maken een welkome comeback in deze door vintage geïnspireerde Strellson-look. De ingetogenheid van het montuur en de gladde, matte metallic lijnen zorgen voor een relaxte uitstraling. Goud, gun grey, bruin en antiek goud passen perfect bij formele én casual kleding.

SN33022

Dit Strellson-montuur is het stijlstatement van het seizoen. De sterk geaccentueerde brug en bovenlijn van mat metaal, de opvallende sleutelgat neusbrug en de afgeronde vorm zorgen voor een retrogevoel. De onderste helft van het montuur heeft dunne, matte of glanzende lijnen. De Strellson-branding is vakkundig op de dunne, rechte veren in reliëf aangebracht.

SN33025

Deze nieuwe Strellson-look is licht en opvallend door subtiele tinten met elkaar te laten spelen. Het effect komt tot stand door het gebruik van slim gelaagd acetaat met
kleurrijke, transparante tonen.

Meer informatie

www.charmant.com