De nieuwe ELLE-collectie combineert ingetogen en uitgesproken designs

De ELLE-stijl is onmiskenbaar: elegant met een Franse urban look. Vrouwen met een passie voor fashion zullen dol zijn op het inspirerende ELLE-design, dat een en al Parijse flair is. De levendige Franse chic spreekt de onafhankelijke, moderne vrouw aan die graag met modevoorschriften speelt. Dress up, dress down: de ELLE-vrouw neemt de vrijheid om haar eigen stijl te creëren, te experimenteren en ideeën en empowerment te realiseren.

De brillencollectie voor het najaar 2017 staat symbool voor de moderne vrouw, de femme moderne. Zachte, ronde vormen worden stijlvol gecombineerd met moderne, geometrische en rechte patronen. De krachtige kleurenselectie laat zien dat de draagster elegant en vol zelfvertrouwen is.

EL13434 – acetaat Elegante strepen!

Dit nieuwe ELLE-montuur, een stijlvol meesterwerk, heeft een enigszins rechthoekig gevormd voorstuk. De elegante geometrische strepen op de veren zijn helemaal “en vogue”. Het voorstuk van fraai transparant acetaat is verkrijgbaar in levendige tone-in-tone tinten met eenkleurige veren. Het geraffineerde acetaat model komt in zwart, bruin, paars of rozenrood.

EL13436 – TR90 Licht en vloeiend!

Dit nieuwe ELLE-montuur past precies bij de lifestyle van de moderne Parijse vrouw. Het vloeiende design gaat elegant van het gladde, ronde voorstuk over naar de oortips van de veren. De contrasterende geometrische metalen decoratie is een subtiele uiting van grafische invloed. Het montuur is verkrijgbaar in tal van kleuren: klassiek Havana, een elegante grijsbruine tint, en twee matte momochrome modellen in zwart en rood.

EL13437 – metaal Rond en geometrisch!

Het belangrijkste statement van dit elegante nieuwe model is de metalen decoratie op de veren. Dit zilveren, geometrische web is een puur vrouwelijke blikvanger die volledig in harmonie is met de vloeiende vorm van de veren. Het montuur komt in drie gedempte kleuren: monobruin, paars en rood.

Meer informatie

www.charmant.com