De nieuwe collectie van ELLE Eyewear ontleent haar inspiratie aan sieraden

De monturencollectie van ELLE Eyewear van het voorjaar 2017 ontleent haar inspiratie aan elegante, vrouwelijke juwelen. Dit is terug te zien in de zachte, vloeiende vormen van de monturen. De combinatie met geometrische accenten zorgt voor een fascinerend geheel.

Er zijn monturen voor de ELLE-vrouw die houdt van klassieke uitvoeringen, maar ook voor de ELLE-draagster die juist dol is op kleurrijke stijlen. De modellen zijn verkrijgbaar in een gevarieerde reeks aan kleurtinten, van klassiek zwart en elegant bruin en paars tot kleurrijke bloemmotieven.

EL13418 – Metaal

Bijzonder chic

Dit vrouwenmodel straalt elegantie uit. Op het sierlijke, metalen detail van de veren is een stijlvol spel van verschillende structuren te zien. Dit montuur vormt de finishing touch voor elke elegante outfit! Verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, bruin (gecombineerd met opvallend metaal in roségoud) en paars. De flexscharnieren vergroten het draagcomfort.

EL13419 – TR90

Modern met een twist

Dit stijlvolle montuur van lichtgewicht TR90-materiaal heeft een hoekig voorstuk, maar sierlijke, ronde randen. Het bijzondere, geraffineerde detail van gedraaid metaal in de veren geeft een opvallende twist aan dit hippe model. De ELLE-vrouw wordt bij dit montuur verwend met een gevarieerde reeks aan kleurkeuzes: de brillen zijn verkrijgbaar in zwart, grijs (gecombineerd met een opvallend metaal in roségoud), klassiek turtoise, paars en rood.

EL13420 – Acetaat

Hip en speels

Laat je inspireren door de vrolijke mix van verschillende vormen van acetaat. De kleurkeuzes bij dit montuur zijn absoluut indrukwekkend. Het stijlvolle zwarte montuur heeft veren in marmermotief. De elegante bruine en paarse monturen zijn ook verkrijgbaar met kleurrijke bloemen op de veren, voor de vrouw die houdt van een gedurfde look. De flexscharnieren van dit model vergroten het draagcomfort.

EL13421 – PES

Verrassend licht

Dit op sieraden geïnspireerde model is gemaakt van het bijzonder lichte en flexibele PES-materiaal. Het montuur heeft een hoekig voorstuk met ronde randen die moeiteloos samenkomen met het geometrische metalen plaatje op de veren. De transparante kleurtinten (grijs, bruin of rood) markeren nog eens extra de lichtheid die dit model uitstraalt.

Meer informatie

www.charmant.com