De Lunor Classic Collection: bescheidenheid en perfectie

Minimalistisch, subtiel en elegant: brilmonturen met een randloos design zijn fijne klassiekers. Elegantie en transparantie markeren de stijl van de collectie van Lunor en zet de drager perfect in de spotlight.

Monturen voor iedere gezichtsvorm

De verschillende modellen van de Lunor Classic variëren van panto, vierkant en anatomisch tot rond en opvallend. Ieder montuur biedt een ideaal Lunor model voor elke gezichtsvorm.

Het montuur behoudt een laag profiel en maakt het mogelijk om in de stralende ogen van de drager te staren. Een heerlijk gevoel dat vrijheid en nabijheid belooft. Zonder opdringerig te lijken, zetten de handgemaakte modellen een zachte toon en overtuigen zij met hun onmiskenbare Lunor kwaliteit.

Productie

De speciaal ontwikkelde schroefjes van Lunor verspreiden de druk evenwijdig over het glas en verminderen het risico van breken. De monturen worden uitsluitend met de hand geproduceerd. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde scharnieren. Deze komen van de productieplaatsen in Zuid-Duitsland en de productiefaciliteit in Japan, dat gespecialiseerd is in titaniumverwerking.

Een hoogwaardige afwerking en stijlbewuste, tijdloze brilmonturen. Dat is wat Lunor wil bereiken met haar brillen.

Meer informatie

www.lunor.com