De looks en fashion van Parijs in de nieuwe ELLE-collectie

De ELLE-vrouw gaat volledig op in de looks en fashion van haar beroemde thuisbasis: Parijs. De stad reageert op haar drang naar diversiteit, flair, beauty en passie. De individuele chic van deze vrouw is een afspiegeling van de rebelse spirit van de stad. ELLE voert deze essentie door in de nieuwe brillencollectie van mei. De collectie speelt met modieuze contrasten door uitgesproken geometrische vormen met elkaar te verweven – frisse kleuren vinden hun weg in ranke en vrouwelijke monturen.

EL13448 – TR90

Het vrouwelijk-elegante voorstuk van de bril, dat contrasteert met de taps toelopende veer, bezit een chic geometrisch detail. Het van TR90 vervaardigde montuur voelt opvallend licht en flexibel.

EL13449 – acetaat

Kijk eens naar die veren! De monochroom voorstukken creëren een elegant en adembenemend contrast met de marmerachtige veren in volle kleuren en met een smaakvol logo.

EL13450 – metaal

Breng de sensuele Parijse stijl tot uiting met deze elegante nieuwe look. Dit montuur straalt vertrouwen en ranke eenvoud uit, prachtig uitgewerkt in vederlicht metaal. De strakke lijnen worden geaccentueerd door een harmonieus kleurenspel op de veren.

Meer informatie

www.elleboutiqueus.com/