De januari 2018 Signature collectie van Carrera

De Carrera Signature-collectie combineert klassieke vormen en vakmanschap met een vleugje urbanistische instelling. Het richt zich op stijlen die de flair van metalen details combineren met verfijnde acetaten.

Het debuut maken met dit assortiment is het nieuwe ontwerpconcept van het merk – de tankscharnier – dat zorgt voor een comfortabele pasvorm en maakt elk paar gemakkelijk aan- en uit te trekken. Licht in gewicht, flexibel en deze unieke scharnierconstructie is voorzien van de kenmerkende rode toets van het merk die het geavanceerde mechanisme van het scharnier in actie benadrukt. Een sluwe knipoog naar de start van Carrera’s reis. De Tank Hinge ontleent zijn naam aan een benzinetank voor motoren – een eerbetoon aan de motorsportscene.

Bovendien is elk stuk uit de “Signature” -familie afgewerkt met het iconische vlagsymbool – het kenmerkende motief van Carrera dat doet denken aan het sporterfgoed van het merk. Italiaans design, lichte materialen en ambachtelijke zorg voor details markeren de voortreffelijkheid van de Signature-collectie. Prachtig vormgegeven en perfect uitgebalanceerd tussen pasvorm en stijl; deze stijlen zijn ontworpen om u te onderscheiden van de rest.

Carrera 166/S en Carrera 167/S

De iconische Carrera 166/ S pilotenmodel en de eigentijdse ronde vorm van de Carrera 167/ S zijn gedetailleerd met een onderscheidende dubbele brug en rubberen zijkapjes, die een koel contrast toevoegen aan het nette metalen frame.

Onderscheidende elementen zoals de tankscharnieren maken de stijl compleet en geven de stijl nog meer flexibiliteit en comfort. Het vlagsymbool wordt benadrukt in een zeer delicate afwerking in de linker fronten, het kleurcontrast van de acetatetempelpunten, het Carrera-logo links lens en het metalen C-logo detail in de linker tempelpunt.

Carrera 164/S en Carrera 165/S

De Signature-collectie introduceert ook het Iconic Stripes-front, een belangrijk merkelement dat stijlen als de Carrera 164/ S en de Carrera 165/ S onderscheidt. Het iconische vlagsymbool wordt op de volledig acetaat-voorkant van de frames geplaatst, waardoor een origineel en fris beeld wordt toegevoegd details voor eeuwige en klassieke vormen.

Carrera 168/V en Carrera 169/V

Authentiek en een toekomstgericht design voor de Signature-bril van Carrera die perfect de kwalitatieve afwerking en de gewaagde look & feel van Carrera weerspiegelt.

Een acetaat druppelvorm, Carrera 168/ V, wordt gekenmerkt door de dubbele brug, tankscharnieren die maximale flexibiliteit garanderen en door een stukje mooi brillenvakmanschap: een klein metalen plaatje met de hand aangebracht glazuur in de kleuren van het iconische vlagsymbool.

De zachte pilootvorm met dubbele brug, Carrera 169/ V, is verkrijgbaar in twee maten en onderscheidt zich door een extreem lichte rand van acetaat rond het metalen front en door de vlagstrepen op de linkertempel.

Meer informatie

www.safilogroup.com