De herfst-/wintercollectie 2017 van Blackfin

Voor het nieuwe herfst- /winterseizoen presenteert Blackfin een reeks modellen waarin klassieke stijlen geheel worden vernieuwd. Zelfs de klassieke ronde, ovale of teardrop vormen zijn opnieuw geïnterpreteerd. Onder andere het gebruik van titanium zorgt voor diepte en harmonie.

Optische brillen

Onder deze nieuwe modellen zijn onder ander de Yarmouth BF786 en de Pleasant Bay BF797. Bij deze indrukwekkende ontwerpen worden de matte kleuren, zoals sulhpur yellow of cloud white benadrukt. Mede door het gebruik van titanium is het een trendy, modern montuur.

Pleasant Bay BF797

Het mannelijke model Westlake BF813 is beschikbaar in diverse kleuren zoals metallic rosewood red, navy blue en opaque black. De vrouwenvariant Belhaven BF815 met een subtiele cat-eye vorm is verkrijgbaar met een tweekleurencontrast, zoals de combinatie van metallic rosewood red en rood titanium.

Yarmowth BF786

Bovendien biedt Blackfin nog twee uiterst moderne ontwerpen: Grayland BF809 en de Esbjerg BF811. De eerste bevat volledig ronde glazen, en de tweede kleinere pantovorminge glazen. Beide modellen zijn net iets chiquer dan de klassieke ontwerpen van Blackfin. Dan komt voornamelijk door de kleurensamenstellingen.

Esbjerg BF811

Zonnebril

De nieuwe collectie bevat ook een zonnebril. De Seal Rock BF814 is een klassieke teardrop vormig  model met een dubbele brug. Door middel van de kleurencombinaties van het montuur, is het geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Bovendien is een van de monturen (de opaque black variant) beschikbaar met gepolariseerde glazen.

Meer informatie

www.blackfin.eu