De Bollé Sport Protective ervaring met Rafik Tahraoui

Sporten legt de ogen bloot aan gevaren. Ondanks de risico’s, beoefenen – zowel vrijetijdssporters alsook professionals – vaak hun sport zonder enige oogbeschermende uitrusting, resulterend in honderden oogletsels per jaar. Van een klein trauma tot permanent verlies van het gezichtsvermogen. Studies tonen echter aan dat 90% van alle oogverwondingen tijdens sportactiviteiten kan worden vermeden door een beschermende sportbril te dragen.

 Rafik Tahraoui, professionele handbalspeler van het nationale team van Groot-Brittannië, is het slachtoffer van zo’n traumatische ervaring. Hij is dan ook voorstander van de Bollé Sport Protective producten omdat het hem een veiligheidsgevoel geeft alsook het vertrouwen dat hij nodig had om te blijven doen waar hij het meest van houdt: handbal spelen. Ontdek zijn volledige getuigenis hier.

Alle Bollé Sport Protective monturen voldoen aan de hoogste internationale normen op het gebied van oogbescherming in de sport. Dit hoge beschermingsniveau wordt bereikt dankzij een combinatie van technologieën. De duurzame monturen hebben onder andere een hoge schokbestendigheid en een perfecte stabiliteit. De glazen hebben onder meer een superieure anti-condens- en krasbestendige technologie meegekregen. Ze zijn ook verkrijgbaar met een fotochromatische optie die ervoor zorgt dat, afhankelijk van de lichtomstandigheden, de glazen lichter of donkerder worden. Ideaal voor buitenactiviteiten.

Kortom: met 3 modellen voor volwassenen en 3 modellen voor kinderen is Bollé’s Sport Protective-assortiment een gecertificeerde optie om de ogen veilig te houden.

Alle modellen zijn verkrijgbaar met glazen op sterkte en kunnen makkelijk besteld worden via de webmodule op de website.

Meer informatie

www.technop.be / frames@technop.be