Charme en elegantie bij de Line Art van Charmant

Een harmonieuze combinatie van technologie en kunst, design en inspiratie – de Premium Collection Line Art Charmant- richt zich op alle liefhebbers van stijl en klasse. Deze uiterst elegante en individuele monturen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van montuurdesign en kwaliteit. 

XL2113 Vivace

De kleurrijke bovenrand is de opvallendste eigenschap van dit nieuwe montuur met volledige rand van het fijnste titanium en benadrukt op geraffineerde wijze de vrouwelijkheid van de draagster. In combinatie met het slanke design van de veren lijkt deze bril de perfecte balans tussen een elegante en terughoudende look.

XL2114 Vivace

Delicaat en vrouwelijk; deze nieuwe uitvoering presenteert zich met een suggestief cat-eyed voorstuk van gefreesd titanium. Het Nylor-model accentueert slanke elegantie en biedt de hele dag heerlijk draagcomfort.

 XL2115 Vivace

De harmonieuze materiaalmix komt zowel de uitstraling als de feel van deze nieuwe uitvoering met volledige rand zeer ten goede. Het lichte, kunststof voorstuk met een diepe, licht vierkante vorm, geeft deze bril een bijzondere en onderscheidende uitstraling, afhankelijk van de kleurencombinatie.

XL2116 Vivace

Een nieuwe randloze uitvoering uit de Line Art Vivace designlijn. De licht hoekige vorm van de bril is gebaseerd op de huidige trend en biedt voldoende ruimte voor multifocale glazen. De dunne uiteinden worden gecombineerd met flexibele veren van Excellence Titanium, die met fijne kleurgradaties voor subtiele contrasten zorgen.

XL2117 Vivace

Dit prachige nieuwe randloze model is een en al stijl. Het elegante, vlindervormige voorstuk is met flinterdunne eindstukken verbonden aan de filigrain veren. Een fijn, decoratief element dat de eindstukken versiert, vormt een discrete eye-catcher voor het zijaanzicht en harmonieert met de kleur van het montuur.

Meer informatie

www.charmant.com