Charmant Z: voor mannen met een voorliefde voor high-tech

Charmant Z staat voor uitzonderlijk mooie en kwalitatief hoogwaardige eyewear, ontworpen voor mannen met een voorliefde voor net dat beetje extra high-tech. Alle monturen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit Japans titanium. De voorjaarscollectie bestaat uit vijf nieuwe modellen die een sensationeel comfortabele pasvorm met elkaar gemeen hebben, dankzij hun ontwerp en goed doordachte details.

ZT19857

De structuur van dit montuur met volledige rand is slank en licht met een strak en klassiek design – een geweldige keus voor liefhebbers van een minimalistische stijl. Het uit één stuk gefreesde voorstuk geeft het design een naadloze, soepele uitstraling. Het montuur is volledig vervaardigd van hoogwaardig titanium en derhalve licht, zeer stabiel en robuust tegelijk. Speciale neuspads verlichten de druk op de neus en garanderen langdurig draagcomfort.

ZT19858 & ZT19859

Het slanke ontwerp van de veren van deze twee nieuwe modellen is een puur staaltje productinnovatie. Een verfijnde materiaalcombinatie van licht Z-titanium en flexibele elastomeer componenten dragen bij aan het draagcomfort. De neuspads, die de druk op de neus van de drager verlichten, bieden een uitzonderlijk prettig gevoel. Zowel de Nylor-uitvoering (ZT19858) en de uitvoering met volledige rand (ZT19859) hebben licht rechthoekige glazen.

ZT19860

Het voorstuk van deze nieuwe Nylor-uitvoering is opvallend van vorm met een licht vintage karakter. De slanke veren zijn gemaakt van flexibel Z-titanium en hebben subtiele, vierkante zilveren elementen die de waardige uitstraling van deze mannelijke stijl accentueren. Voor extra comfort biedt het montuur neuspads die de druk op de neus van de drager verlichten.

ZT19861

Dit nieuwe design van Charmant Z straalt coole nonchalance uit. Het titanium montuur met volledige rand heeft licht ronde glazen die een vleugje vintage suggereren. Een strakke, naadloze structuur met een chique, matte afwerking en subtiele, vierkante zilverkleurige details op de veren zorgen voor een stijlvolle maar casual look. Met flexibele Z- titanium veren en aanpasbare neuspads biedt het montuur uitstekend draagcomfort.

Meer informatie

www.charmant.com