Caroline Abram geeft vrouwen reden om blij te zijn met slechte ogen

Caroline is een van die vrouwen die door het leven loopt in haar stiletto’s. Een samensmelting van vrouwelijkheid en elegantie. Caroline geeft elke vrouw de mogelijkheid om alle facetten van haar persoonlijkheid te onthullen en te benadrukken. Haar brilmonturen verbazen door de kleuren, frisheid en dapperheid.

Pure vrouwelijkheid

In haar collecties onthult ze pikante tinten, impulsieve en aantrekkelijke vormen.

Caroline Abram’s collecties zijn bedoeld voor alle vrouwen die zich mooi en sensueel willen voelen, en gewoon zichzelf willen zijn.

Caroline biedt de oplossing voor een zin die vrouwen uitspreken: “brillen staan mij niet”. Caroline creëert de verslaving, het verlangen om ze in alle kleuren te bezitten, te laten matchen met hun tassen en schoenen, zodat ze hun modeaccessoires worden. Met dit nieuwe concept, heeft de vrouw eindelijk een reden om blij te zijn met haar slechte ogen!

 

Tête à Lunettes

Caroline Abram’s collectie Tête à Lunettes, gericht op kinderen van drie of vier jaar, is geïnspireerd door haar lijn voor volwassenen: dynamische kleuren en doorschijnende acetaten.

Bovendien biedt ze aan de meisjes een accessoire genaamd bijounette, waarmee ze het montuur zelf kunnen  versieren. versieren. Het is een prachtige lijn, die zich in 2014 al bewezen heeft, toen ze de award voor best kids design gewonnen heeft.

Meer informatie

www.carolineabram.com