Calvin Klein slaat nieuwe zomerse richting in

Calvin Klein Eyewear introduceert nieuwe brillen- en zonnebrillencollecties en een nieuwe merklook voor 2018. Onder leiding van creatief directeur Raf Simons slaat Calvin Klein een progressieve nieuwe richting in.

Raf Simons

Calvin Klein kondigt de nieuwe geherpositioneerde collecties brillen en zonnebrillen aan, die ontworpen werden onder de creatieve leiding van Raf Simons, de creatief directeur van Calvin Klein. “Het is enorm inspirerend om de progressieve nieuwe richting voor Calvin Klein te zien onder het leiderschap van Raf Simons,” aldus Nicola Zotta, President en CEO van Marchon Eyewear, Inc.

Gemoderniseerd strak

De nieuwe collecties brilmode en zonnebrillen van Calvin Klein bieden een dynamische styling en een progressieve look met trendy kleurgebruik en glazen voor mannen en vrouwen. De gemoderniseerde, strakke modellen, vervaardigd uit lichtgewicht, bestaan uit innovatieve materialen zoals acetaat van gesneden kristal en titanium. Hiermee introduceert Calvin Klein nieuwe herkenbare designdetails, zoals bijvoorbeeld de ‘windowed’ brug, unieke branding en andere details.

Meer informatie

www.calvinklein.nl