Calvin Klein brillenmode: een rijke combinatie van materialen en elegante details

De nieuwe Calvin Klein Collection straalt de essentie van luxe uit. Kunstzinnige kleuraccenten en een gestructureerde stijl. Een rijke combinatie van materialen en elegante details creëren samen moderne, geraffineerde modellen.

Brillen

Heren  – CK8555     

Dit semi-randloze montuur biedt de perfecte mix van modern en klassiek. Het ontwerp met geïntegreerde veer, omgekeerde scharnier en de titanium neuspads maken de bril functioneel, terwijl de metalen pinnetjes op elke hoek van het montuur een simplistisch accent toevoegen.

Verkrijgbaar in zwart, zacht tortoise, milky forest, groen en marineblauw hoorn.

Dames – CK8563

Dit montuur is een moderne versie van de cateye en laat een klassieke styling zien met luxe uitgesneden en gelaagd zyl-acetaat en accenten van gefacetteerd metaal. De omgekeerde scharnier heeft een update gekregen met een geïntegreerde veerscharnier en maakt het elegante ontwerp zowel comfortabel als aanpasbaar.

Verkrijgbaar in kleurtinten van zwart, tokyo tortoise, milky navy en blush tortoise.

Zonnebrillen

Heren – CK8544S

Dit klassieke ronde montuur heeft pure, scherpe lijnen met gefacetteerd metaal bij de slapen die het geheel een strakke, architecturale look geven. Het elegant vormgegeven silhouet wordt gecompleteerd met de omgekeerde scharnier en metalen pinnetjes die elke hoek van het montuur accentueren.

Verkrijgbaar in gitzwart, zwart, fatigue tortoise en marineblauw hoorn.

Heren – CK8545S

Een gefacetteerde omlijsting geïnspireerd op industriële vormen en oppervlakken complementeert dit elegante rechthoekige montuur dat aangeboden wordt in een tijdloos kleurenpalet.

Verkrijgbaar in gitzwart, zwart, tortoise en marineblauw hoorn.

Dames – CK8031S

Een unieke kijk op de klassieke pilotenbril, deze versie van de aviator is zowel stoer als verfijnd. De satijn metalen afwerking gaat prachtig samen met de elegante tipjes van zyl-acetaat bij de slapen, die deze moderne look afmaken.

Verkrijgbaar in satijn titanium/goud, satijn nikkel, satijn nikkel/roségoud en satijn goud.

Dames – CK8540S

Dit geraffineerde model met vierkante glazen is voorzien van gesneden, gelaagd zyl-acetaat en accenten in de vorm van gefacetteerde metalen pinnetjes aan de voorkant en de uiteinden van het montuur.

Verkrijgbaar in zwart, havana, beige gemarmerd en roze gemarmerd.

Meer informatie

www.marchon.com