Brendel maakt een oogverblindende entree

Glanzende, metallic effecten zijn meer dan ooit hot in de modewereld. Brendels nieuwe collectie sluit hier naadloos op aan! Onder het motto ‘verstandige metallics’ maakt de nieuwe collectie een oogverblindende entree!

De combinatie van hoogwaardig acetaat met roestvrij staal creëert een opwindend contrast met de zachte, vrouwelijke glazen. Het transparante acetaat maakt de metalen inzetstukken in de slapen zichtbaar en wijst op het zorgvuldige vakmanschap dat hiermee gemoeid is. Met fijne details geef je de klant een ware eye-catcher die geschikt is voor iedere gelegenheid.

 

Talbot Runhof

De high-fashion zonnebrillen van de exclusieve Brendel by Talbot Runhof-samenwerking weerspiegelen de vrouwelijke en delicate touch van het merk.  De ‘Sensitive metallics’ zijn trendy met een wow-factor in design en afwerking. Door te spelen met subtiele kleuren en materialen van hoge kwaliteit zijn er unieke combinaties ontstaan. Fijne, decoratieve metalen lijnen als design-element op de voorkant van het montuur als echte haute couture mode die comfortabel is om te dragen!

Meer informatie

www.essenbach.de