Bollé ondersteunt AG2R in Tour met nieuwe cycling zonnebril

De Tour de France 2018 is net van start gegaan en ook dit jaar ondersteunt Bollé de wielerploeg AG2R La Mondiale met de beste fietsgerichte technologieën. Klaar om te racen en gestimuleerd door recente podiumplaatsen en sterke resultaten, zullen de ambassadeurs van Bollé de nieuwste cycling zonnebril SHIFTER dragen.

Gebaseerd op het beroemde Chrono Shield-model, is deze nieuwste toevoeging aan het assortiment een eerbetoon aan de geweldige wielergeschiedenis van Bollé. Shifter voldoet dan ook aan alle behoeften van een wielrenner. De zonnebril heeft een groot vizier gemaakt van NXT® en biedt een breed gezichtsveld en een combinatie van optische helderheid en schokbestendigheid. Frontale luchtopeningen die direct in het montuur zijn geïntegreerd, zorgen voor een optimale luchtstroom en voorkomen condensatie. Het zicht blijft helder door verschillende behandelingen om waterdruppels te laten wegrollen en vuil te weren. De kromming van de veren verbetert het comfort en de stabiliteit. Bovendien zorgen de Thermogrip® hydrofiele rubberen neuspads van Bollé voor een perfecte grip tijdens de meest intense actie.

Shifter is verkrijgbaar met glazen op sterkte, een pluspunt voor alle fietsfanaten! Bollé biedt een breed scala aan mogelijkheden (+6 tot -8 / cyl-4) en een ruime keuze aan tinten voor elk type weers- en lichtomstandigheden.

Meer informatie

frames@technop.be

Telefoonnummer: (09/218.87.10)