Back to the future’ met Titanflex

Eschenbach Optik bewijst met haar nieuwe Titanflex collectie dat “het orgineel” nooit uit de mode raakt. Titanflex komt terug met de herinterpretatie van de klassieke elementen zoals Fine Chucks of Windsor, die volledig voldoen aan de huidige trend. De nieuwe Titanflex SUN collectie is net zo verrassend: ZEISS levert een bijdrage aan deze zonnebrillen voor de exclusievere zelfstandige opticiens.

Fine Chucks voor retro fans

Chucks zijn de karakteristieke busjes die lange tijd een typisch onderdeel van metalen monturen geweest zijn. Tegenwoordig zijn ze niet meer noodzakelijk. De designers van Titanflex gebruiken nu dit klassieke element als een stilistisch element voor de nieuwe Fine Chucks collectie en volgen daarmee de huidige retro trend. De nieuwe versie reduceert het busje niettemin tot een absoluut minimum. De monturen hebben nu inspirerende dunne randen die het effect van lichtgewicht maar vooral een uiterst moderne look geven.

De Titanflex Fine Chucks monturencollectie richt zich vooral op de originele brildrager die zoekt naar een eigentijdse stijl. De vroegere hippe en buitensporig populaire plastic bril (en daarmee verworden tot een no-go) wil Titanflex vermijden. Ieder die “het origineel” draagt, zet zichzelf weloverwogen apart van de meute, en toont daarmee zijn of haar klasse en bewustzijn van de nieuwste trends.

Windsor voor charmante accenten

Ook de nieuwe Windsor collectie voldoet aan de urban revival van de brillenmode, met zijn volledig metalen monturen. Maar de bekende dunne acetaat hulsjes worden op een compleet nieuwe manier gebruikt. De rand van het acetaat ligt nu volledig binnenin het metalen voorstuk. Daarmee is de metalen rand herkenbaar, wat door moderne brildragers juist zo wordt gewaardeerd. Daarnaast creëren de Windsor ringen een uiterst charmant kleuraccent.

Dynamic: sportief en stijlvol

Je wil sporten, maar dan wel met stijl en smaak. Het designteam van Titanflex laat met de huidige Dynamic collectie zien hoe dit met het Titanflex materiaal, kleur en een verfijnde afwerking kan. Het front van het montuur heeft een kleur waardoor het laser-uitgesneden TF logo in de veer effectief geaccentueerd wordt. Het front ziet er uit alsof het uit één stuk is gemaakt. Titanflex lanceert de Dynamic range met vier modellen, die ook in een wat grotere maat verkrijgbaar zijn.

Titanflex Sun: nu met ZEISS gemerkte lenzen

De zonnebrillen van Titanflex blinken uit door hun draageigenschappen. Maar ze onderscheiden zich ook door hun lenzen van hoge kwaliteit, die worden geleverd door partners die bekend staan om hun kwalitatieve producten. Voor de nieuwe zonnebrillencollectie is Titanflex een samenwerking aangegaan met ZEISS. Deze samenwerking matcht perfect, aangezien ook ZEISS garant staat voor kwaliteit, precisie en geavanceerde technologie. En bovendien is ZEISS net zoals Titanflex en Eschenbach: ‘Made in Germany’. De bekendheid en geloofwaardigheid bij de eindconsument met het merk  ZEISS maakt het nóg makkelijker voor de zelfstandige opticiens om de nieuwe collectie Titanflex zonnebrillen te verkopen.

Last but not least, ook het design van de nieuwe modellen hebben een uiterst attractief effect. Vlakke lenzen benadrukken de moderne, pure en rechtlijnige zonnebrillentrend.

Deze nieuwe collectie van zonnebrillen, alsook de attractieve Fine Chucks, Windsor en Dynamic series, tonen ook aan dat Titanflex nog steeds, na dertig jaar in de markt te zijn, de verlangens en voorkeuren van haar consumenten weet te aan te voelen. De combinatie van technische innovatie, eersteklas draageigenschappen en modern design waren altijd de redenen voor vele consumenten om voor Titanflex te kiezen en zullen dat ook blijven doen.

Meer informatie

www.titanflex-eyewear.com