Alyson Magee introduceert ‘Foundations’

Na meer dan dertig jaar te ontwerpen voor luxe merken, en zeven jaar na haar debuut lijn, keert Alyson Magee terug aan het roer van haar gelijknamige lijn, met een nieuwe en verfijnde collectie, genaamd ‘Foundations’.

De ‘Foundations’-collectie is ontworpen voor de veeleisende brillendrager. Het is een toonaangevende collectie van zonne- en optische brillen, voor zowel mannen als vrouwen. De brillen zetten de stijl van Alyson Magee voort, door haar welbekende signature style; bekwaam vakmanschap en prachtige vormen, geïnspireerd door architectuur.

Look book

Bovendien presenteert Alyson Magee een prachtig bijbehorend look book, waarin prachtige afbeeldingen te bewonderen zijn. Het look book straalt rust, maar ook de onderbreking van de rust uit, middels de sterke lichtflitsen.

Collectie

Het is een collectie met veel tegenstellingen. Klassieke vierkante en ronde vormen, met levendige kleuren. Er ligt een focus op kleine details, met complexe constructies die de conventionele grenzen opzoeken.

Deze onderscheidende collectie is een ode aan het leven in de brillenbranche van Alyson Magee. Ze is gedreven door haar interesse en ontdekkingen.

Oog voor detail

Alyson Magee is afgestudeerd in sieradendesign. Haar oog voor detail komt ook naar voren in haar brillenontwerpen. Zij heeft een uniek inzicht, dat in ieder montuur naar voren komt. Magee: “ik wilde terug naar het begin, de status quo uitdagen en ontwerpen maken die uniek zijn. Ik denk dat deze monturen de basis kunnen vormen van iedere brillenliefhebber”.

Meer informatie

De collectie is internationaal beschikbaar in optiekzaken en geselecteerde fashionboetiekjes sinds 21 juni.

www.brandoeyewear.com