Ad Lib: voor urban mannen

Ad Lib is een jong, fris merk dat zijn inspiratie ontleent aan trends in de mode, technologie, sport en popcultuur. Een explosie van hippe kleuren en creatieve 3D-elementen maken de brillen uitermate vrolijk. De brillencollectie van Ad Lib is zeer geschikt voor urban mannen die hun eigenzinnigheid willen laten zien en tegelijkertijd de mode willen volgen.

Ook zijn de monturen van Ad Lib bijzonder flexibel, duurzaam en prettig om te dragen.

De januari-collectie bevat vier nieuwe mannenbrillen. Elk model uit deze collectie heeft zijn eigen opvallende details, waardoor elk montuur een item van persoonlijke stijl wordt.

AB3172U

Met deze blikvanger van Ad Lib kun jij jouw stijl laten zien. De levendige lijnen van dit model vormen een perfecte harmonie met de volledig door titanium omringde glazen. De dynamische details op de veren maken deze opvallende stijl helemaal af en door het titanium-materiaal is het montuur uitzonderlijk licht en prettig om te dragen. Dit model is dan ook het perfecte accessoire, dat overal bij past. Verkrijgbaar in de fascinerende kleurtinten rood-zwart, kobaltblauw-zwart, grijs-lichtblauw en grijs-donkerblauw.

 

AB3173U

Het leven is een feestje! Dat is wat dit montuur van Ad Lib uitstraalt. Dit seizoen worden twee contrasterende kleurtinten gecombineerd voor een fascinerend samenspel dat op het voorstuk van het montuur begint en doorloopt over de bijpassende veren. Dit montuur van Nylor is licht en comfortabel en verkrijgbaar in de verrassende kleurencombinaties kobaltblauw-zwart, zwart-lichtblauw, rood-donkerblauw en bruin-grijs. Beslis zelf welke kleurencombinatie het beste past bij jouw feestje!

AB3174U

Dit stijlvolle, trendy, eigenzinnige montuur van Ad Lib heeft volledig omrande glazen en een neo-vintage voorstuk. De contrasterende veren met hun levendige, transparante details zullen heel wat verwonderde blikken oproepen. Ook dit montuur is uiterst prettig om te dragen. Bekijk vooral eens onze splinternieuwe kleurencombinaties!

AB3175U

Met dit levendige montuur van Ad Lib laat jij zien dat je een geheel eigen stijl en persoonlijkheid hebt. De prachtige veren hebben een transparant kleuraccent dat zowel aan de binnen- als aan de buitenkant te zien is. De combinatie van het matkleurige voorstuk met de levendige, felle kleuren op de veren geeft deze bril een frisse uitstraling.

Meer informatie

Charmant Group Benelux: www.charmant.com