ad lib: moving colours

Net als de oorspronkelijke betekenis van de term ad lib (afkorting van “ad libitum”), dat het synoniem is voor “wees vrij” of “zoals je wilt”, is ad lib-eyewear een jong en vrij brillenmerk, gebaseerd op een Europees designconcept en geïnspireerd door dynamische trends in de mode, technologie, sport en popcultuur.

ad lib staat nooit stil. De ad lib-collectie is niet alleen breed en origineel, maar vindt zichzelf ook telkens weer opnieuw uit, zonder ooit concessies te doen aan draagcomfort of kwaliteit. In de geest daarvan brengt de nieuwe herfst/wintercollectie een nog grotere diversiteit met vier nieuwe herenmodellen van titanium.

Titanium herenmodellen: levendigheid met subtiele details

Gekleurde contourlijnen op de bovenranden van deze titanium voorstukken en fijn gevormde veren voegen een vleugje levendigheid toe. Zelfs de binnenkant van de veren hebben kleuraccenten die de frisse, urban uitstraling benadrukken. Hoogwaardig titanium zorgt voor een lichte en comfortabele pasvorm.

AB3176U – Het volledig omrande, gefreesde montuur met afgeronde hoekige vorm is verkrijgbaar in zwart, donkerbruin, grijs en marineblauw.

 

AB3177U – De sportieve nylor versie komt in marineblauw, zwart, blauw of grijs.

Sportieve uitstraling

Deze nieuwe herenmonturen spelen met de opvallende details op de veren, benadrukt door prachtige kleurtoepassingen. De dunne veren van bèta titanium laten de harten van sportieve designliefhebbers sneller kloppen en de moderne dunne randen vervolmaken de aantrekkelijke look.

AB3178U – De volledig omrande versie met rechthoekige vorm is verkrijgbaar in grijs, blauw, bruin en marineblauw.

 

AB3179U – Het nylor model met comfortabele vierkante vorm komt in de aantrekkelijke kleuren marineblauw, donkergrijs, zwart en grijs.

Meer informatie

www.charmant.com