ad lib brengt kleuren in beweging

ad lib-eyewear straalt spontaniteit, jeugdigheid en energie uit. Het merk biedt een dynamische blik op het leven. Deze heren- en damesbrillen vormen een chique mix van Europees design en Japanse innovatie. Ze komen tot uiting in diverse looks geïnspireerd door de nieuwste trends uit de wereld van fashion, sport, muziek en technologie. Vrijheid betekent geen beperkingen en de monturen uit de ad lib-collectie doen geen concessies als het gaat om topkwaliteit, gevoel en stijl. Bekijk de nieuwste herenmonturen!

AB3192U

Dit simpele ad lib-herenmontuur heeft een lichte, blijvende vibe dankzij de slanke compositie en levendige gestreepte accenten op de veren.

AB3193U

Haal alles uit het leven met dit energieke nieuwe ad lib nylor herenmontuur! De titanium vorm benadrukt het hippe athleisure gevoel en onderscheidt zich door levendige kleuraccenten op de binnen- en buitenkant van de veren.

AB3194U

Grenzen vallen weg met dit opvallende ad lib montuur! De veren van dit lichte, volledig omrande titanium montuur hebben uitsparingen met kleurcontrasten, wat de dynamische aantrekkingskracht ervan extra benadrukt.

AB3195U

Kom in beweging en kies voor deze gestroomlijnde ad lib-herenbril als perfecte accessoire! Het hightech ontwerp wordt gedomineerd door de titanium structuur, levendige kleurcontrasten en coole uitsparingen in de veren.

AB3196U

Iconische vormgeving ontmoet moderne athleisure in deze relaxte ad lib-herenbril. Een trendy neusbrug, uitsnedes in de veren en kleurstrepen geven dit montuur een boost.

AB3197U

Oog fit tijdens je lounge momenten met dit sportieve nylor montuur van ad lib. De langgerekte uitsparingen in de veren en symmetrische gestreepte accenten zorgen voor een strakke, mannelijke look.

Meer informatie

www.charmant.com