Line Art van Charmant omarmt elegantie en charme

Line Art van Charmant is gemaakt voor liefhebbers van schoonheid en excellentie. De Line Art-brillen zijn elegant en individueel zoals u dat gewend bent. Een top-of-the-range merk met een knipoog naar technologie en kunst. De monturen zijn gemaakt van Excellence Titan, wat ze extreem licht en veelzijdig maakt.

De Sonata Debut-collectie

Sonata is de nieuwste designlijn van de Line Art CHARMANT-collectie. Zoals de term ‘Sonata’ al aangeeft, is muziek de inspiratiebron geweest voor deze monturen. Ze zijn vrouwelijk, luxueus en hebben een superieur draagcomfort. De Sonata-modellen zijn met precisie vervaardigd voor een sophisticated lifestyle en zullen zeker in de smaak vallen bij de modebewuste vrouw.

Sonata is bedoeld voor de liefhebbers van design en topkwaliteit. Het opvallende veerontwerp van de Sonata-eyewearcollectie bestaat uit twee harmonieus samengestelde bogen die dezelfde soepele overgangen kennen als vrolijke muziek. Het verfijnde 3D-design van de veren omlijst het gezicht van de draagster zonder op te vallen. De zeshoekige verbindingsstukken voegen een vleugje luxe toe. Aan de binnenkant van de veren van deze hoogwaardige bril bevinden zich bovendien mooie kleuraccenten.

XL2101 Sonata

De vorm van dit nieuwe Sonata-model met zijn lichte en dunne TR90-voorstuk is een stijlvolle modekeuze voor de sophisticated vrouw. Er is veel aandacht geschonken aan detail; op de binnenkant van de zeshoekige verbindingstukjes is een met zorg ontworpen kleuraccent zichtbaar. Dit montuur komt in zwart, bruin, rood en paars.

XL2103 Sonata

Dit nieuwe model met een iets rond titanium voorstuk is ontworpen voor een nog vrouwelijker allure. De matte en glanzende contrasten zijn subtiel gecombineerd. De zeshoekige delen van de veren zijn mat en de delen aan de buitenkant van de Excellence Titan-veren vallen op door hun glanzende afwerking. De kleuren variëren van blauw tot bruin en rood tot fijn rosé goud.

XL2104 Sonata

Dit fonkelnieuwe SONATA-model past met zijn moderne, enigszins hoekige vorm prachtig bij het gezicht. De elegant gekleurde lijnen creëren doeltreffende kleurnuances. Dit model is verkrijgbaar in bruin, rood, wit en gold plated.

XL2105 Sonata

Dit model met zijn ronde titanium voorstuk is de elegante keuze voor de zelfverzekerde vrouw. De sierlijk gekleurde lijnen creëren mooie kleurnuances. Het lichtgewicht montuur heeft een prachtig ontwerp met harmonieuze accenten en contrasten. Dit model komt in zwart, gold plated, rosé goud en paars. De verzilverde zeshoekige delen van het zwarte model geven een gevoel van chique en hoogwaardige afwerking.

XL2106 Sonata

Dit elegante nieuwe nylor model heeft een gedetailleerde afgeronde vorm. De gekleurde lijnen creëren fijne, maar boeiende kleurnuances, accenten en contrasten, bedoeld om een perfecte harmonie te realiseren. Dit montuur is verkrijgbaar in de kleuren bruin, gold plated, rosé goud en violet. De witte beklede puntjes op het gouden model voegen een ‘simply chic’ afwerking toe.

Meer informatie

www.charmant.com